2777
2789
عنوان

چجوری به خدا نزدیک شم

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 51 پست
نظر شما رو تو یه تاپیکی دیدم به هیچ چیزی اعتقاد ندارید . حتی یه لحظه هم نمیتونم همچین چیزیو تحمل کنم ...

من اعتقاد ندارم اما بنظرم اون بالایی باید اینکارا رو دوست داشته باشه...

زندگی عادی ..... و امید به خودم....

متاسفم ویل اما هر بازی ای یه پایانی داره...
من اعتقاد ندارم اما بنظرم اون بالایی باید اینکارا رو دوست داشته باشه... زندگی عادی ..... و امید به ...

وقتی میگی اون بالایی پس بهش ایمان داری؟؟.

خدا جونم بی تو دنیا رو نمیخوام.....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسلام .کلا غیبت گناه هست و کار غیر اخلاقی و غیر انسانیه.  نمیگم خیلی غیبت میکنم نه..ولی بعضی ...

ببین من یه کتاب گرفتم گناهان زبان 2 جلده خیلی روم تاثیر داشته و اینه گناه غیبت خیلی سنگینه چون اگر خدا هم ببخشه ممکنه اون فردی که پشت سرش حرف زدی هرگز نبخشه وقتی به این فکر کنی خیلی مانع آدم میشه و این که می گن غیبت کنی گناهان اون میاد به اعمال تو برای همین از قدیم می گفتن به کسی که غیبت می کنه که گناه مردمو نشور این خیلی بده به اینا فکر کنی تاثیر گذاره برای من که بوده 

وقتی میگی اون بالایی پس بهش ایمان داری؟؟.

خیر.... خدا میتونه یه موجود خیلی شرور باشه....میتونه خیلی مهربون باشه..... میتونه یه جوری باشه که من حتی نتونم فکرشو بکنم....تصور بهتر اینه که فکر کنیم وجود داره..... حتی اگه وجود داشته باشه من بهش کاری ندارم!!! تو دوتا تیم مختلفیم...

بنظرم اگر انسان خودش به خودش متکی باشه به چیز دیگه ایی نیاز نداره.... انسان گرایی رو در ویکی پدیا جستجو کنید

غیبت خیلی دلایل مختلفی پشتشه

گاهی بخاطر خشمه،گاهی حسادت، گاهی ظلمی به ادم شده، گاهی بیکاری و غفلت و ....

به ائمه توسل کن و ازشون بخواه کمکت کنن

مثلا هر روز به همین نیت دعای توسل بخون

اون جریمه که صدقه بذاری هم یکی از کابرا گفت خیلی خوب بود

یا اونی که گفت رو در یخچال به تعداد هر غیبت ضربدر بزن

میتونی برا خودت جایزه هم بذاری😀

شما جزء اقلیت ها هستین ؟چه دینی ؟

نه . تو شناسنامه م نوشته شیعه ولی متاسفانه ... 😅

خیلی تحقیق و مطالعه کردم کلا هیچ دین و مذهبی رو نمیتونم قبول کنم فقط خود خدا و چرخه آفرینشش  . 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
خیر.... خدا میتونه یه موجود خیلی شرور باشه....میتونه خیلی مهربون باشه..... میتونه یه جوری باشه که من ...

چ دنیای وحشتناکی دارین

ادمی که توانایی دور کردن یه بیماری رو از خودش نداره چطور میتونه فقط به خودش متکی باشه

چ دنیای وحشتناکی دارین ادمی که توانایی دور کردن یه بیماری رو از خودش نداره چطور میتونه فقط به ...

بله انسان بسیار ضعیفه... کاریش نمیشه کرد!!!!!

قرار نیست چون من نیاز دارم یا دلم میخواد که یکی دستمو بگیره و نجاتم بده حتما اتفاق بیوفته!!!!

غیبت خیلی دلایل مختلفی پشتشه گاهی بخاطر خشمه،گاهی حسادت، گاهی ظلمی به ادم شده، گاهی بیکاری و غفلت و ...

دقیقا دلایلشم همون خشم و ظلمی که شده و... آدم خیلی حرصش درمیاد نمیتونه جلو خودشو بگیره

خدا جونم بی تو دنیا رو نمیخوام.....  
 چ دنیای وحشتناکی دارین ادمی که توانایی دور کردن یه بیماری رو از خودش نداره چطور میتونه فقط به ...

خوب من به خدا اعتقاد دارم ولی منم فقط به خودم متکی هستم . تا حالا نگفتم خدایا فلان چیز 😁احساس میکنم از پرروییم خوشش میاد اکثرا شانس باهام یاره . 

اما راجع به وحشتناک بودن دنیای دوستمون، اگر اعتقادات محکمی داری کتاب شهامت نوشته اوشو رو بخون . برای درک دنیا های وحشتناک خیلی عالیه . 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
خیر.... خدا میتونه یه موجود خیلی شرور باشه....میتونه خیلی مهربون باشه..... میتونه یه جوری باشه که من ...

یه وقتی پیش میاد که ادم حسابی کم میاره و به هیچ نیروی زمینی نمیتونه تکیه کنه ،اینجور وقتا واقعا نیاز داریم که به یه وجود بی همتا و قدرتمند و مهربان تکیه کنیم و ازش کمک بخوایم ،مثلا خود من یک سال و نیم درگیر بیماری دخترم بودم انواع فوق تخصص ها بردمش و هیچ نتیجه نگرفتم ،فقط خدا بود و امید به کمکش که ارومم میکرد و اخر سر هم دستم رو گرفت و دخترکم خوب شد ،واقعا نمیتونم زندگی بدون خدا رو تصور کنم  این یه حس فطریه که تو هممون هست

الا بذکرلله تطمئن القلوب
نه . تو شناسنامه م نوشته شیعه ولی متاسفانه ... 😅 خیلی تحقیق و مطالعه کردم کلا هیچ دین و مذهبی رو ن ...

چه کتاب هایی رو خوندی عزیزم ؟ مطمئنی تحقیقت کامل بوده،همه میگن تو ازدواج خیلی مهمه که درست انتخاب کنی چون حرف یه عمر زندگیه ،اما به نظر من انتخاب درست دین خیلی خیلی مهمتره چون دنیا و اخرتمون رو در بر میگیره

الا بذکرلله تطمئن القلوب

عرض کردم حتی اگر وجود داشته باشه تو یه تیم دیگست....من به هیچکدوم از کمکاش نیاز ندارم....اگرم بهم لطف کنه خب مرسی... اگر ظلم کنه جلوش وایمیستم...

ولی من ازش درخواستی نخواهم کرد...

بله انسان بسیار ضعیفه... کاریش نمیشه کرد!!!!! قرار نیست چون من نیاز دارم یا دلم میخواد که یکی دستمو ...

اتفاقا وقتی یقین داشته باشیم یکی که کامله از هر لحاظ همیشه مراقبمه، دیگه احساس ضعف نمیکنیم

همین احساس ینی نجات پیدا کردن

اکثر کسایی که من دیدم به خدا اعتقاد ندارن خیلی همه چیزو منفی و سیاه میبینن

نمیدونم شما چطور هستین

لی امیدوارم یه لحظه ای تو زندگیتون ، شیرینی حضور خدا رو در کنارتون حس کنین

خیلی نمیشه بحث کرد