2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

باید ثبتنام کنی برا هر درس پول میگیرن

تمام درس های دواردهم و شش درس یازدهم فقط بزنید اینترنت یه سایت هس به اسم هیوا کامل توضیح داده

من برا رشته خودم میدونم مونده رشته شما چی باشه تا اون شس درس رو بگن کن انسانی بودم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

باید ثبتنام کنی برا هر درس پول میگیرنتمام درس های دواردهم و شش درس یازدهم فقط بزنید اینترنت یه سایت ...

عزیزم دیگه شش درس نیست یازدهمم همشون رو باید بده

حتی اگر دو درس تو کنکور باشه

عزیزم دیگه شش درس نیست یازدهمم همشون رو باید بدهحتی اگر دو درس تو کنکور باشه

نه برا امسال همون شش درسه

باید ثبتنام کنی برا هر درس پول میگیرنتمام درس های دواردهم و شش درس یازدهم فقط بزنید اینترنت یه سایت ...

منم انسانی ام ۶تا درس میگن برا پارسال بود امسال همش نهاییه من ۱۲نهایی بوده دیگه خوبه دارم ولی ۱۱ام باید ازمون بدم

منم انسانی ام ۶تا درس میگن برا پارسال بود امسال همش نهاییه من ۱۲نهایی بوده دیگه خوبه دارم ولی ۱۱ام ب ...

برا امسال میگن شش درسه نمیدونم

فک کنم باید سابقه تحصیلی نهایی ایجاد کنی تا معدلت وارد کنکور بشه دوسال یعنی یازدهم و دوازدهم باید نه ...

۱۲ام نهایی بودیم دیگه اون هست اموزش پرورش گفت یازدهمم زیاد مهم نیس میتونی ترمیم نکنی