2777
2789

شاید مثلا وقتیست پایینه خوب باشه ولی وقتی سنت میره بالا کسی جدیت نمیگیره بده

من معلمم امروز دو نفر از اداره اومده بودن فرم لباس من دقیقا مثل فرم لباس بچه هاس همون طرح و رنگ

و خب میدونید دانش آموزای الان بزرگن از نظر قدوهیکل آقاهه وارد شده من آخر کلاس وایستادم

بلند میگه معلم کو من گفتم منم گف شما؟؟فک کردم معلم ندارن شما معلمشونی؟گفتم بله

یا مثلا اولیا جدی نمیگیرن آدمو

پسرای کوچیکتر ازدواج خودت بهت پیشنهاد میدن

من خیلی خسته ام بابت این مسئله

خواستگار میاد فک میکنیکم سن وسالی سنتو میگی تعجب میکنن گاهی پشیمون میشن

میشه بخاطر این باشه که عملی روصورتم نداشتم؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همش میگن معلم ندارین ما اینطوری هستیم بهتره مو رنگ کنی

اخه مجردم

خانوادم اجازه نمیدن

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

منم همینم

چرا لباس همرنگ بچه ها میپوشی؟متفاوت بپوش

آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشی‌ها، به تلاش، به ارتقا، به آدم‌ها و به عشق...فهمیده‌ام که بهترین حالت زندگی وقتی‌ست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمی‌کنی و عمق هیچ چیزی را نمی‌بینی و در سیاهچاله‌ی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

😂😂😂😂منم مث تواماماخب دوتا بچه دارم

خیلی بده

امروز جلو دانش آموزا اینجوری گف خجالت کشیدم

چون سواستفاده میکنن حساب نمیبرن

منم همینم چرا لباس همرنگ بچه ها میپوشی؟متفاوت بپوش

پارسال خریدم لباسو دیگه گفتم بپوشمش

پارسال فرم بچه ها یرنگ دیگه بود

حالا من که چهرهی شمارو ندیدم پس کامنتمو به خودت نگیر استاتر جان

اما تقریبا همهی اونایی که من دیدم ادعای چهرهی بچهگونه داشتن توهم خودشون بوده که اینطور فکر میکردن.

حالا شما شاید ساده هستید و مثلا میکاپ و... رو مختص مهمانی و جشن میدونی لباسایی که انتخاب میکنی مناسب سنت نیست و...

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

پارسال خریدم لباسو دیگه گفتم بپوشمش پارسال فرم بچه ها یرنگ دیگه بود

خب دیگه نپوش مثل اونا مانتو اداری بپوش

آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشی‌ها، به تلاش، به ارتقا، به آدم‌ها و به عشق...فهمیده‌ام که بهترین حالت زندگی وقتی‌ست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمی‌کنی و عمق هیچ چیزی را نمی‌بینی و در سیاهچاله‌ی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

حالا من که چهرهی شمارو ندیدم پس کامنتمو به خودت نگیر استاتر جان اما تقریبا همهی اونایی که من دیدم اد ...

اره بعضیااینطورین ولی من واقعا قیافم کودکانس خودمم راضی نیستم

والا از بیبی فیس بودن به من فقط خیر رسیدهرفتارت شل هست که کسی جدی نمیگیره

انقدر جدیم که فکرشم نمیتونی کنی😂

من چون دماغم شکل عملی ها بوده از بچگی مثل فرناز تو عشق ابدی 😖

همیشه سنمو بیشتر میگفتن

و خیلی ناراحت میشدم بنظرم بی بی فیس بدون بهترین چیز برای یه خانم است

لایک نکنید 🙏