2777
2789
عنوان

مردم چقدر پولدارن

522 بازدید | 34 پست

گرونی فقط برای ماست؟اینستا میری همه فامیلا و آشناها درحال گشت و گذار و کافه و تولد آنچنانی اونوقت ما انقدر قسط داریم ۳ ماهه هیچ جا نرفتیم خورد و خوراک خونه رو هم به زور خریدیم انقدر گرون بود

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونا که ندارند معمولا تو اینستا نیستن

نه بابا زندگی همشون زیر دستمه شوهراشون کارگره مستاجرن ولی هرروز کافه ان

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

اونا بلاگرنتولدهاشون همه مفتیه

بلاگر نیستن فامیلتمونو میگم پیچ پی وی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرکسی تو یه سطحه

عجیبه برام شوهراشون کارگر و کارمنده مستاجرن چطور اینهمه خرج میکنن تو گرونی مگه اینکه تو یه ایران دیگه باشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره والا

نمیدونم خب برای افرادی که در طبقه بالای مالی هستن عجیب نیست

اما برای اونایی که از طبقه متوسط با ضعیفتر هستن و آشنا هستن واقعا عجیبه

چرا ما برامون پولی نمی پونه که بخوایم اضافه تر از نیازمون خرج کنیم؟

البته من سالهاست اینستا ندارم و راضیم که ندارم

تا تو زندگی مردم باشی نمیفهمی...روش زندگی ها فرق دارههرکسی یه ترفندی داره که زندگی یجوری گل و بلبل پ ...

شایدم پیشرفت رو بیخیال شدن چون من از خوشی گذشتم خونه بخریم اونا راحت خرج میکنن خونه ام نمیخرن

1
5
10
15
20
25
30
35
40