2777
2789
عنوان

زنه هرزه شوهرمو جادو کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 5217 بازدید | 293 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوادمم منو گذاشتن تو فشارمیگن بچهرو باید بدی بخودش

خب نباید اینقدر روی شوهرتو به خودت باز میکردی وقتی جایی نداشتی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بله اون خانم هرزه است.اما از بیشرفی و حیوان و آشغال بودن و کثیف بودن همسر شما هم نباید بگذریم.نه عزی ...

اون هرزه نیست ب اون چه حتما شوهر این خانم بهش گفته زنمو نمیخوام داریم طلاق میگیریم

مقصر این خانمه ک مونده تو این زندگی

شوهرت اگه هرزه نبود هیچ کس نمیتونست گولش بزنه با این چیزا خودتو آروم نکن

همین دیگه . سوالم از همه زنا اینه .. مرد هم کم نیس بخواد با زن متاهل رابطه داشته باشه .. با وجود تاهل میری با اون مرد ؟! اگرم بری .. شوهره میزندت تا دم نرگ .و کاری میکنه بدون مهریه طلاق بگیری . کاش زنا هم یکم از غیرت مردونه داشتن . و البته داشتن استقلال مالی به زن این جسارت رو فقط میده . دیگه اگه نمیتونید جدا شید با دلایل خودتون .. این همه بگیر ببند چیه

چجوری این رو اون روش کرده؟ بابا شوهر خودت خواستهنه جادو شده نه هیچی خواسته بره طرف اون تقصیر شوهرته ...

چقدر خوشحالم که زنان اگاه اینقدر زیاد شدن و دیگه از زن علیه زن الکی خبری نیست

واقعا دیدن این نظر برام دلگرم کننده بود

چه خانواده بی شخصیت و بی سروپایی ک میرن میپرن به یه زن . خانوادش ک اینن از خودشم گله ای نیس . هر چند ...

واقعا اگه عرضه داشتن پسر خودشون رو جمع و جور میکردن اون زن چه وظیفه ای داشت

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

اگ همچین کاری بکنم جنازمم پیدا نمیشه ی حروم زاده ای

خب پ اگه نمیتونی کاری کنی

اگه خرجی میده

اگه پول بهت میده

یه مدت اصلا اهمیت نده

چرا خودتو داغون کنی

بزار گوه خوریاشو کنه

یه طور رفتار کن انگار ن انگار

بخدا یه ندت بفکر اعصابت باش

اگه امکانشم داری به ظاهرتم برس

باشگاه برو

با دخترت شاد باش

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

خب پ اگه نمیتونی کاری کنیاگه خرجی میده اگه پول بهت میدهیه مدت اصلا اهمیت ندهچرا خودتو داغون کنیبزار ...

ن پول نمیده مستاجرم همه وسایلام خراب شدن جایی نمیزاره بریم افسردگی و وسواسم دارم.