2777
2789
در حد خرد و خوراک واقعا...

مستاجر نیستیم ماشین داریم قسط و قرض وام نداریم خانواده پر خرج نیستیم(مذهبی هستیم و مثلا کلا خرج وسایل ارایش یا عمل و اینا نداریم)لباس هایی که میگیریم هم هم چند ماه یه بار لباس های خیلی عادی...

و باز هم داریم جر میخوریم🤣😐

تازه طبقه مرفه محسوب میشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه خسته شدیم بریدیم شکستیم ....حتی پول خرید یه کاپشن و کفش برای پسرم نداریم .این ماه خیلی بهمون فشار اومد.اومدیم تو یه خونه ی درب و داغون با کرایه خونه بالا ....اینقدر دلم پر غصه شده که همش دنبال یه گوشه میگردم برم گریه کنم ....خستم خسته

در حد خرد و خوراک واقعا...

در طول ماه چیا میخرید،مثلا گوشت چند کیلو، برنج چند کیسه و ...

شبهه ای که برای بعضی از مردم وجود داره اینه که مردم ایران به زور شمشیر🗡 مسلمان شدن، اولا اگه بحث جنگ و زور باشه پس چرا مردم تو حمله مغولها،دین اونها رو قبول نکردن؟ با اینکه وحشتناکترین حمله به ایران بوده! واضحه چون مردم اونا رو نمیخواستن🚫 دوما تو قضیه حمله به ایران، امام علی شرکت نکردن و اون زمان امام حسین و امام حسن هم خیلی کم سن بودن. ولی در کل فرایند مسلمان شدن مردم ايران تدریجی بوده و در نهایت در زمان صفویان مردم ایران بدون هیچ جنگ و شمشیری⚔️ شیعه شدن❤️        درمورد فرایند مسلمان شدن مردم ایران، یه عده استناد میکنن به کتاب دو قرن سکوت زرینکوب که اونجا گفته زور شمشیر بوده🗡 ولی همون یه عده کل واقعیت رو به شما نمیگن❌️ زرین‌کوب ابراز پشیمونی کرده و گفته کتاب دو قرن سکوت رو از روی خامی و تعصب نوشته🌑 ولی بعدا برای جبران کار اشتباهش، کتاب کارنامه اسلام رو نوشت.☀️     ⛔️قابل توجه بعضیا، این کتاب قبل انقلاب نوشته شده⛔️                                                                               یه شبهه دیگه که راه انداختن اینه که امام رضا دشمن مردم ایران بود😐 ای باهوش لعنتی پس چرا مردم ایران اون زمان برای امام رضا عزاداری کردن🖤 ولی برای امثال مامون عزاداری نکردن؟💃 تاریخ رو هر جور شده میخواید با تحریف باب میل خودتون کنید ولی فقط میتونید افراد کم بهره از هوش رو فریب بدید.                                 

🥲🥲🥲🥲🥲دیگه واقعا اکثریت رفتن زیر خط فقرچیزی به اسم متوسط نداریم یا فقیری یا خیلییی وضعت خوبه😭🤣 ...

مدت هاس میخندم سعی میکنم به فردا فک نکنم ولی چند روز پیش یه کلیپ تو اینستاگرام دیدم گفت ک چجوریه ک ما فقط میخوابیم ولی هرروز بدبخت تر میشیم قشنگ زدم زیر گریه

دیگه خسته شدیم بریدیم شکستیم ....حتی پول خرید یه کاپشن و کفش برای پسرم نداریم .این ماه خیلی بهمون فش ...

حقوقتون چقده؟

شبهه ای که برای بعضی از مردم وجود داره اینه که مردم ایران به زور شمشیر🗡 مسلمان شدن، اولا اگه بحث جنگ و زور باشه پس چرا مردم تو حمله مغولها،دین اونها رو قبول نکردن؟ با اینکه وحشتناکترین حمله به ایران بوده! واضحه چون مردم اونا رو نمیخواستن🚫 دوما تو قضیه حمله به ایران، امام علی شرکت نکردن و اون زمان امام حسین و امام حسن هم خیلی کم سن بودن. ولی در کل فرایند مسلمان شدن مردم ايران تدریجی بوده و در نهایت در زمان صفویان مردم ایران بدون هیچ جنگ و شمشیری⚔️ شیعه شدن❤️        درمورد فرایند مسلمان شدن مردم ایران، یه عده استناد میکنن به کتاب دو قرن سکوت زرینکوب که اونجا گفته زور شمشیر بوده🗡 ولی همون یه عده کل واقعیت رو به شما نمیگن❌️ زرین‌کوب ابراز پشیمونی کرده و گفته کتاب دو قرن سکوت رو از روی خامی و تعصب نوشته🌑 ولی بعدا برای جبران کار اشتباهش، کتاب کارنامه اسلام رو نوشت.☀️     ⛔️قابل توجه بعضیا، این کتاب قبل انقلاب نوشته شده⛔️                                                                               یه شبهه دیگه که راه انداختن اینه که امام رضا دشمن مردم ایران بود😐 ای باهوش لعنتی پس چرا مردم ایران اون زمان برای امام رضا عزاداری کردن🖤 ولی برای امثال مامون عزاداری نکردن؟💃 تاریخ رو هر جور شده میخواید با تحریف باب میل خودتون کنید ولی فقط میتونید افراد کم بهره از هوش رو فریب بدید.                                 

همینو میگم .از هر راهی وارد میشن که حس بدبختی مضاعف رو بهت القا کنن درسته پول نداریم فکر کردن عقل ...

نسبت به من دارید صحبت می کنید؟

دوست عزیز من خودم حافظ کل قرانم،تو کلاس هفتم مدرک درجه ۳ سازمان تبلیغات گرفتم،تا یه جاهایی میشه گفت که طرفدار این حکومتم(منتقد هستم اما نسبت به مشکلات زیادی که داریم)

و نمیدونم چرا سعی دارید بنده رو مزدور دشمن نشون بدید🤣😭

به عنوان یکی از هم وطن هاتون که داره تو این جامعه زندگی میکنه و چشم و گوشش رو نبسته لطفا با من صحبت نکنید نه عوامل خارجی!!!!!!!

شوهرمن بعدازدوماه امروزبیست وپنج تومان بهش حقوق دادن نشستیم قسط اجاره خونه شهریه دانشگاه حساب کردیم ...

کارش چیه عزیزم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

نمیدونم والا🤣🙃پدرم میخره،من سنم زیاد نیست این چیزا رو دقیق نمیدونم

اها فک کردم متاهلی

ما ۱۵ میگیریم همشم میره کرایه خونه بگو ببینم زیر خطیم ؟ 😐

ماهم همینیم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻