2777
2789

بستگی ب سبک زندگی خودتون داره و اینکه چقدر درآمد دارین

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم بچه اولم هم دوم روزی داشتن واقعا. شوهرم که بدجور معتقده که بعد بچه ها وضع مالیش خیلی بهتر شده

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه برکت میاره واقعا ولی نه اینکه تلاش نکنی به خیال برکت بمونی ، ضمن اینکه برکت صرفا زیاد شدن نیست خیلی اوقات از دست ندادن خیلی چیزهاست

ولی اینطوری بگم روزی ما از بعد دنیا اومدن بچه خیلی زیاد شد الحمدلله ، هم من هم شوهرم بعد از بچه اولم از کارهای خودمون دراومدیم و کسب و کار خودمونو راه انداختیم

قبلش هم کلی تلاش میکردیم کلی کار های مختلف و متنوع راه میانداختیم هیچ کدوم نمیگرفت بعد از بچه برکت و روزیش اضافه شد و کارمون هم گرفت

ولی بدون تلاش یه هل پوک هم قرار نیست دستت رو بگیره به خیال اینکه بچه میارم خود به خود همه چیز خوب شه نباش ولی تلاش هوشمندانه کنی خدا روزی بچه هات رو هم روی تلاشت میذاره

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بچه من خداروشکر خیلی پر رزوی بود

بعد تولد بچه م هم در آمدمون زیاد تر شد هم سرمایه مون

ماشین خریدیم و یه سری چیزای دیگه که فکرش رو هم نمیکردیم

قبل بچه مون واقعا هیچی نداشتیم

میدونم خیلی از دوستان حرف منو قبول ندارن

ولی من واقعا به این که روزی بچه با خداست ایمان آوردم

نمیدونم دیگران چه تجربه ای داشتن من تجربه خودمو گفتم

البته همسر من آدم معتقدی هست و همیشه به این مسئله ایمان داشت

به نظر من اعتقاد خیلی توز زندگی اثر داره

وقتی میگن برکت یا روزی را خدا میده یعنی این

گوسفند در سال یک بار زایمان میکنه اونم یکی

ولی سگ درسال چند بار زایمان میکنه هر بار ۶و۷ تا