2777
2789

من به دلیل حساسیت به نوار و سوزش و خارشی که باهاشون میگیرم کلافه شدم خون ریزی خیلی زیادی دارم دکتر هم رفتم گفت مشکلی نداری حالا از تامپون خوشم نمیاد میخوام کاپ بذارم ولی از دردش میترسم کسایی که تاحالا رابطه نداشتن ولی کاپ قاعدگی گذاشتن استفاده ازش راحته ؟ درد نداره؟ برای خون زیاد بهتره نسبت به نوار؟ باعث عفونت نمیشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا باکره نمیشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

باکره نمیتونه استفاده کنه

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

ظاهرا تامپونم نمیشه گذاشت اگر مجردی

تامپون و کاپ قاعدگی مختص خانوماست نوار برای دخترا

وگرنه منم خیلی از نوار بدم میاد ولی همه میگن فعلا کاریش نمیشه کرد

کاربری دست ما دوتا خواهره، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و بتازگی به خواستگارش جواب رد داده و حال روحیش زیاد خوب نیست و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

ظاهرا تامپونم نمیشه گذاشت اگر مجردیتامپون و کاپ قاعدگی مختص خانوماست نوار برای دختراوگرنه منم خیلی ا ...

دغدغه هایمن رو ندارم راحتی و سلامتم از همه چیز مهمتره اینو بیان نکنید لطفا😭