2777
2789
شما دخترا رو که نمیزدند ما پسرا رو با ترکه میزدن با لگد از گردن ما رو میگرفتن و میکشیدن با میز کشیده ...

😂😂😂

مادر من فقط یه سال معلم پسرا شد

میگفتن خانوم چرا ما رو نمیزنید تعجب میکردن😄میگفتن معلم قبلیمون ما رو از میخ دیوار آویزون می کرد و میکوبید به دیوار

معلم ها هم نمیزدن خود بچه ها بعد مدرسه کیف پرت میشد توی خیابون و کتک کاری.....🤣

😂😂😂مادر من فقط یه سال معلم پسرا شدمیگفتن خانوم چرا ما رو نمیزنید تعجب میکردن😄میگفتن معلم قبلیمون ...

اره بابا بعد مدرسه که همش دعوا بود

یکی از معلم ها از خط ریش مارو میگرفت و بلند میکرد میذاشت رو میز

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما دخترا رو که نمیزدند ما پسرا رو با ترکه میزدن با لگد از گردن ما رو میگرفتن و میکشیدن با میز کشیده ...

زد بدم زد.

یادمه یک ناظم داشتیم عین جلاد بود

میگفت بعد زنگ کلاس یک نفر نباید تو راهرو باشه من رفتم یک همکلاسی های بازیگوشم که تو حیاط مونده بود بیارمش یهو از پشت سر یک چوب محکم خورد تو شونه لاغر و بچگونه ام اشک از چشام جاری شد

اونروز فهمیدم شاگرد تنبلای کلاس چی میکشن و الان با خودم میگم به چه حقی بچه های مردم را میزدن و چه جور دلشون میومد

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

اره بابا بعد مدرسه که همش دعوا بود یکی از معلم ها از خط ریش مارو میگرفت و بلند میکرد میذاشت رو میز

آخی واقعا بد پسرا رو میزدن....🥲

دخترا هم یا موهای همو میکشیدن یا چنگ میزدن

😄😄😄برادر من میگفت یه بار که ابتدایی بوده بچه ها تصمیم گرفتن آخر زنگ منو بزنن🤣نمیدونم چراااا

میگه مادرم رسید نجات پیدا کرد

با عصبانیت نگاه میکردن که فردا خدمتش میرسیم

زد بدم زد.یادمه یک ناظم داشتیم عین جلاد بودمیگفت بعد زنگ کلاس یک نفر نباید تو راهرو باشه من رفتم یک ...

عجب با چوب میزدن؟ گوش اینا هم میکشیدن؟

اره با اینکه خانم بودن بعضی هاشون از مرد بدتر بودن

لطفا مردها درخواست دوستی ندن 

زد بدم زد.یادمه یک ناظم داشتیم عین جلاد بودمیگفت بعد زنگ کلاس یک نفر نباید تو راهرو باشه من رفتم یک ...

اره میزدن ولی کمتر

ما رو در حد کشت میزدن

با تخته میزدن آخ نمیگفتی ول نمیکردن

یه سری منو آورد زد اخ نگفتم دوباره زد اخ نگفتم

تخته رو عمودی کرد تا دردش بیشتر بشه برد بالا سرش آورد پایین زد تو دستم آخم رفت هوا

چیزی به اسم وجدان نداشتن

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

عجب با چوب میزدن؟ گوش اینا هم میکشیدن؟اره با اینکه خانم بودن بعضی هاشون از مرد بدتر بودن

گوش همکلاسیم بله

یکبارم راهنمایی بودم با قلدر مدرسه امون که ی دختره گنده ولی کوچکتر من بود زبون زبونی کردم یک کشیدم هم از اون خوردم

بهش گفتم شنیدم تو چلی چنان زدتو گوشم🤣🤣دنیا جلو چشام چرخید

البته دمش گرم چندتا معلم عقده ای داشتیم اونا را هم زده بود واز اون روز معلم ها ادم شدن

آخی واقعا بد پسرا رو میزدن....🥲دخترا هم یا موهای همو میکشیدن یا چنگ میزدن😄😄😄برادر من میگفت یه با ...

اره بابا بی دلیل دعوا بود

گوش همکلاسیم بلهیکبارم راهنمایی بودم با قلدر مدرسه امون که ی دختره گنده ولی کوچکتر من بود زبون زبونی ...

دوستت معلم هارو میزد؟ اوت دیگه کی بود؟

گوشو محکم میکشیدن؟ حالا من زن عمو داشتم همچنان گوش میکشید نگو

لطفا مردها درخواست دوستی ندن 

اره میزدن ولی کمتر ما رو در حد کشت میزدن با تخته میزدن آخ نمیگفتی ول نمیکردن یه سری منو آورد زد اخ ن ...

متاسفانه مدرسه ما هم میزدن بعضی معلمای اون زمان وحشی بودن واز اون دوره از معلم و شغل معلمی متنفرم حتی قبول شدم استعفا دادم فقط هم به این علت که اعصاب بچه مردم را نداشته باشم و خدایی نکرده صدام را ببرم روشون بالا

یکبار کلاس اول بودم

معذرت میخام رفتم سرویس بهداشتی در یکی را هل دادم دیدم یکی پشت دره میگه اینجا نیا

منو تو اینجا زندونی کردن گفتم خب حالا ی دقیقه بیا بیرون گلت نه

خداییش بچه ها کم عقل هم بودن من جاش بودم سریع میزدم به چاک میرفتم خونه امون

دوستت معلم هارو میزد؟ اوت دیگه کی بود؟گوشو محکم میکشیدن؟ حالا من زن عمو داشتم همچنان گوش میکشید نگو

دوست من نبود.

یک دختر چاق وچله و تا حدودی نیمه دیونه🤣ولی دمش گرم انتقام ما را گرفت از خانم فلانی

متاسفانه مدرسه ما هم میزدن بعضی معلمای اون زمان وحشی بودن واز اون دوره از معلم و شغل معلمی متنفرم حت ...

آره دخترا رو هم میزدن

ابتدایی یکی از بچه های ته کلاس درس نمیخوند اصلا

یه بار معلممون یه جوری زد اونو تمام مقنعه ش خراب شده بود و صورتت خیس اشک و قرمز شده بود

من انقدر ناراحت شدم......یادم نمیره

کتک زدن اصلا درست نیست باید راهکار پیدا کرد

با کتک زدن غرور بچه جلوی همکلاسیاش خورد میشه

روی همکلاسیاش باز میشه بهش....

و خیلی آسیب های دیگه