2777
2789

همیشه فکر می کردم اگه دوباره باردار بشم سقط می کنم اما خیلی سخت بود نگه داشتم خیلی اذیت شدم اما الان خوشحالم

باز هر کس نظر خودشو داره من اینطوری بودم که اگه سقط می کردم که همیشه ترس داشتم یه اتفاق بدی پیش بیاد

نگهش داشتم و توکل کردم به خدا

الانم وارد ۷ماه شده و داره تو دلم تکون میخوره 😍و اصلا ازین تصمیمم پشیمون نیستم.

خدا خودش توی قران گفته فرزندانتان را از ترس فقر نکشید. ماانها و شما را روزی میدهیم. بسپار بخودش

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیا شرایط شمارو دارم بازم بچه دارین

یه پسر ۲ ساله دارم

این یکی دخمله

خدا بزرگه . کمکمون میکنه . بهش اعتماد کن

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

منم پسرم یکیال نیمشه این یکیم پسره خیلی ناراحتم میگم کاش دختر میشد

دوتا هم جنس باشن بهتر هم بازی میشن اتفاقا

اون بالایی که افریده بلاخره حکمتی داشته که به من جنس مخالف داده و به تو دوتا همجنس داده.

یه پسر ۲ ساله دارم این یکی دخملهخدا بزرگه . کمکمون میکنه . بهش اعتماد کن

ای خدا خدا واست نگهشون داره.منم یه پسر دارم ارزومه خدا بهم یه دختر بده.دعام کن منم مثبت باشم این ماه. امروزم موعدم خبری نیس فعلا.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

ای خدا خدا واست نگهشون داره.منم یه پسر دارم ارزومه خدا بهم یه دختر بده.دعام کن منم مثبت باشم این ماه ...

انشاالله بزودی صاحب یه گل دختر بشی عزیزم

هرچی بیخیال باشی بهتره

من میخواستم پسر باشه که هم جنس باشن ولی خب میگم حکمت خداست دیگه . بلاخره ادم هردوتارو میخواد .

انشاالله بزودی صاحب یه گل دختر بشی عزیزم هرچی بیخیال باشی بهتره من میخواستم پسر باشه که هم جنس باشن ...

اره دیگه خدا حفظشون کنه واست...ممنون عزیزم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.