فندوقق مدیر استارتر عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 3411 عنوان کسی س قط عمدی داشته 81 بازدید | 11 پست بعدش عذاب وجدان گرفتین؟یا نگهش داشتین؟؟ دیروز | 15:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anly عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 2001 همیشه فکر می کردم اگه دوباره باردار بشم سقط می کنم اما خیلی سخت بود نگه داشتم خیلی اذیت شدم اما الان خوشحالم باز هر کس نظر خودشو داره من اینطوری بودم که اگه سقط می کردم که همیشه ترس داشتم یه اتفاق بدی پیش بیاد
فاطمه۳۰ عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 556 نگهش داشتم و توکل کردم به خدا الانم وارد ۷ماه شده و داره تو دلم تکون میخوره 😍و اصلا ازین تصمیمم پشیمون نیستم.خدا خودش توی قران گفته فرزندانتان را از ترس فقر نکشید. ماانها و شما را روزی میدهیم. بسپار بخودش ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل. . مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉 گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃.
nily7777 عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9187 من نمیخوام بچه دار بشم ولی اگه روزی خدای نکرده نا خواسته باردار بشم نگهش میدارم مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!
فندوقق مدیر استارتر عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 3411 نگهش داشتم و توکل کردم به خدا الانم وارد ۷ماه شده و داره تو دلم تکون میخوره 😍و اصلا ازین تصمیمم پشی ... منم دقیا شرایط شمارو دارم بازم بچه دارین
فاطمه۳۰ عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 556 منم دقیا شرایط شمارو دارم بازم بچه دارین یه پسر ۲ ساله دارم این یکی دخملهخدا بزرگه . کمکمون میکنه . بهش اعتماد کن ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل. . مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉 گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃.
فندوقق مدیر استارتر عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 3411 یه پسر ۲ ساله دارم این یکی دخملهخدا بزرگه . کمکمون میکنه . بهش اعتماد کن منم پسرم یکیال نیمشه این یکیم پسره خیلی ناراحتم میگم کاش دختر میشد
فاطمه۳۰ عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 556 منم پسرم یکیال نیمشه این یکیم پسره خیلی ناراحتم میگم کاش دختر میشد دوتا هم جنس باشن بهتر هم بازی میشن اتفاقا اون بالایی که افریده بلاخره حکمتی داشته که به من جنس مخالف داده و به تو دوتا همجنس داده. ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل. . مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉 گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃.
sستارهs عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 8713 یه پسر ۲ ساله دارم این یکی دخملهخدا بزرگه . کمکمون میکنه . بهش اعتماد کن ای خدا خدا واست نگهشون داره.منم یه پسر دارم ارزومه خدا بهم یه دختر بده.دعام کن منم مثبت باشم این ماه. امروزم موعدم خبری نیس فعلا. هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
فاطمه۳۰ عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 556 ای خدا خدا واست نگهشون داره.منم یه پسر دارم ارزومه خدا بهم یه دختر بده.دعام کن منم مثبت باشم این ماه ... انشاالله بزودی صاحب یه گل دختر بشی عزیزم هرچی بیخیال باشی بهتره من میخواستم پسر باشه که هم جنس باشن ولی خب میگم حکمت خداست دیگه . بلاخره ادم هردوتارو میخواد . ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل. . مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉 گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃.
sستارهs عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 8713 انشاالله بزودی صاحب یه گل دختر بشی عزیزم هرچی بیخیال باشی بهتره من میخواستم پسر باشه که هم جنس باشن ... اره دیگه خدا حفظشون کنه واست...ممنون عزیزم هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.