2777
2789
عنوان

به کسی که مهمونی میاد خونتون

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 41 پست
هزار بار جلوش جمع کردیم نمیفهمه نفهمهتازه با صدای بلند میگم بچه ها چرا اشغال ریختید زمینکسی اشغال نم ...

خوب نمی فهمی از دستی میریزه که لجت دریاد مشخص از شما خوشش نمیاد وقصد ازار دادنتو داره شما هم رفتی خونش کارشو تکرار کن

نمیشه عزیزم خونه مامانم میانزن داداشم

دقیقا مثل زن داداش من بهم حسادت می کنه وقتی میاد خونمون پوست بستنیشو روی قالی شسته شده من ریخت یا رفتارای زشت دیگه ،به برادرتون بگین تا بهش تذکر بده بهترین کار با کارش وتلافی کنید یا مستقیم تو صورتش بگین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینجوری که آبروی من میره من که مثل اون کثیف نیستم چرا باید همچین کاری کنمکاش یک جمله ای چیزی داشت ...

مگه قراره هر دفعه اینکارو بکنی.ابروت نمیره.یکی دوبار اینکارو بکنی میفهمه .الان قشنگعمدی داره بهتون توهین میکنه که شما اشعال جگع کن من هستید

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

در کل خودت باید بسنجی.یا باید رک بگی عزیزم تو دوست داری اشغالا و دستمال کثیف منو جنع کنی.توهین به منه.یا به داداشت بگی یا کار خودشو تکرار کتی یاکه هیچی نگی

دقیقا مثل زن داداش من بهم حسادت می کنه وقتی میاد خونمون پوست بستنیشو روی قالی شسته شده من ریخت یا رف ...

خونه من حالا آنقدر نمیاد ولی خونه مامانم

هروقت دورهم جمع هستیم

همه داریم اشغالای این خانم روجمع میکنیم

دوست ندارم مثل خودش باشمسپردمش به خدا خدا جواب کارای زشتش رو بده

ببینم منم اینو میگفت خیلی سخته کاری که تو ذاتت نیست بکنی.ولی سعی کن یه بار انجامش بدی😂اینا به یه پاچه پاره مثل خودشون نیاز داره.یه جا خدا همچین حالشونو جا میاره

ببینم منم اینو میگفت خیلی سخته کاری که تو ذاتت نیست بکنی.ولی سعی کن یه بار انجامش بدی😂اینا به یه پا ...

بزار همون خدا حالشون رو جا بیاره

من که مثل ایشون نیستم پس همون جدا انشاالله جواب بی احترامی و اذیت هاشو بده