2777
2789

دوتاپیک خوندم درباره سن چهل سالگی..یکی نوشته بود کیا چهل سالگی مادربزرگ شدن!!یکی دیگه هم تو تاپیکهای پربازدید درباره چهل سالگی که حس پیری میکرد...من هنوز چهل سالم نشده ولی راه زیادیم نمونده...یه زمانی وقتی دبستانی بودم،فکر میکردم خواهرم که بیست سالشه چقدر سنش زیاده،اما خودم که بیست ساله شدم دیدم بیست سالگی که اول جوونی وسرزندگیه،چهل ساله ها خیلی سنشون بالاست،ولی الان که دو وسال واندی دیگه چهل ساله میشم،میبینم واقعا چهل سالگی هم سنی نیست،من تازه امسال دوباره مادر شدم،هنوز جوونم،هنوز دوست دارم لباس های رنگی وشاد بپوشم،موهامو چتری بزنم،بعدی که از شیردهی فارغ شدم یه رژیم درست حسابی بگیرم،برم باشگاه،خودمو باربی کنم ولباسای مورد علاقمو بپوشم،حس میکنم هنوز اول راهم،خیلی آرزوها تو دلمه که هنوز بهشون نرسیدم وامید دارم که به یاری خدا بهشون برسم،دوست دارم دنیا رو بگردم...آخه چرا باید تو این سن که سن کامل شدنه،به پیری فکر کرد یا به نوه دار شدن؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آرزومه بتونم ۴۰ سالگی یا ۶۰ سالگی یا ۸۰ سالگیمو ببینم😍 نمیدونم چرا انقدر بعضی ها میترسن از این سن ها

۴۰ سالگی که حتی پیر هم محسوب نمیشه

من ۴۰ سالگی مامانم یادمه و توی ذهنم یه خانم زیبا میاد