2777
2789
عنوان

سفره بی بی ام البنین🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 80 پست

صد

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی نفر هست ب نیت ازدواج و خوشبخت شدن زینب صلوات بفرسته ؟؟؟

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
1000تاسهم من .....ام البنین دخیلتم گرفتاروذلیلتم تاندهی جوابم دست ازتوبرندارم یاام البنین بده حاجت ه ...

عیجان دلم مرسی از دعای قشنگت💖

قبول باشه ازت انشالله جواب هممون رو تک ب تک با روا کردن حاجتمون میدن 🤲❤

عیجان دلم مرسی از دعای قشنگت💖قبول باشه ازت انشالله جواب هممون رو تک ب تک با روا کردن حاجتمون میدن � ...

عزیز دلی .....🌷

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
صدتابرا بچه دارشدنم دعاکنید دوستانالهی همگی حاجت روا بشید🤲

عزیزدل من❤ قبول باشه ازت

انشالله ب حق همین سفره دامنت سبز شه سال بعد بچه ب بغل خدت همچین سفره ای رو پهن کنی🤲❤

من که حاجت نمیگیرمبرای شما ۱۰۰ تا صلوات میفرستمدوست داشتین برای شفای من دعا کنید

عزیزدلم نگو اینجور بی بی همه رو نگا میکنه

قبول باشه ازتون🤲

انشالله تنتون همیشه سالم و سلامت باشه 🤲❤

عزیزدل من❤ قبول باشه ازتانشالله ب حق همین سفره دامنت سبز شه سال بعد بچه ب بغل خدت همچین سفره ای رو پ ...

قربونت برم بخاطر دعای قشنگت🌹

الهی هرحاجتی داری به بهترین شکل برآورده بشه

عزیزم اتفاقا من هفته پیش صلوات براشون نذر کرده بودم هفت روز تموم شد. ولی الان تاپبکتو دیدم باز دلم ل ...

قبول باشه ازت فدای دلت سم من

الهی از ذوق و عشق بلرزه ن از غم و ناراحتی

انشالله تن پدرتون و سایشون همیشه سالم و مستدام باشه❤🤲