2777
2789
عنوان

چطوریه که شب یلدا شوهرامون

312 بازدید | 37 پست

موفق میشن مارو میکشونن خونه باباهاشون

دقیقا خواهر شوهرامون اونجان با شوهراشون 🤔😂😂

فان بود .

ولی چقد ما بی دست پایم🥲😂

حالا من خودم همون شب دوجا رو میرم سر میزنم فقط بخاطر احترام

وگرنه تنهایی و خونه رو ترجیح میدم

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متنفرم از اینجوری مناسبت هااره خواهرشوهر منم خونه ننشهبعد مارو هم میکشونن اونجا

هم دردیم😂

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

خوب شاید اونا هم مثل شما هر دوجا میرن

نه بابا از اولش هستن تا وقتی ما بریم پشت ما غیبت کنن😂😂🤦🏼

من اون خواهر شوهرم ک وقتی میرید خونه ی مادرشوهر با شوهرش اونجاست😅

وزه 😂😂😂❤️

در کل لذت ببرید حالا چه خونه مادر چه خونه مادر شوهر .مثل من خوبه این پنجمین یلدایی که تنها با شوهرم وبچه هامم شایدم بیشتر .لعنت به شهر غریب

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم