2777
2789

سلام من بچه اولم دختره.الان پسر میخام داشته باشم آیا رژیم غذایی کیت یا نحوه پوزیشن یا نزدیکی باید چجوری باشه.خونواده همسرم پسر دوستت.همه جاری هام دختر داریم الاااااا یکی که از دماغ فیل افتادس. الان با دمش گردو می شکنه که فقط من تو خونواده پسر دارم.بگین بهم چیکار کنم جدا از اون واقعا خودمم میخام.یکی دختر یکی پسر

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

رژیم بگیر برای دل خودت.اما پسر شدن یا دختر شدن یه احتماله فقط

فقط با ای وی اف میشه جنسیتو معلوم کرد

بقیه ی چیزا فقط احتماله

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم دختر داشتن لياقت ميخواد كه نصيب هر كسي نميشه تو بايد خودتو واسه جاريت بگيري

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

اولا گور بابای جاری

دوما حرف مردم به درک

سوما رژیم و اینا شانسی هست دور و ور من که کسی نتبجه نگرفت

فقط یه روشه تخمک رو بیرون لقاح میدن واسه تعیین جنسیت اونم ۶   ۷ تومنه انگار

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋