من خودم بچه دوسال و نیمه دارم که ار 6ماهگی متوجه شدم کم بیناس به هیچ عنوان نتوننستم رو خودم. مسلط شم به خودکشی خودم بچممم فکر میکنم ثانیه به ثاننیه زندگی برام مرگه نه جایی میرم نه کسی میاد دنیا برام تیره تااره خستم دیگه نمیخام زنده بمونم
الان کلی دارو درمان هست کم بینا باشه یه عینک خوشگل گوگولی تهیه کن بعدها هم میشه با کمک لنز و درمان ک ...
شما از کچا میدونی هیچ درمانی نداره هیچی شما نمیدونی ثانیه به ثانیه حسرت یعنی چی بچت نگات نکنت بهترین لبااس بپوشونی مثل ماه بشه نتونه نگات کنه یه عکس بگیری نتونه بدوعه تو اسباب بازی دست بذاره رو هرچیزی بکه من اینو میخام مامان نتونه بدوعه اینور اونور شیطنت کنه
شما نمیدونی ثانیه به ثانیه حسرت یعنی چی بچت نگات نکنت بهترین لبااس بپوشونی مثل ماه بشه نتونه نگات کنه یه عکس بگیری نتونه بدوعه تو اسباب بازی دست بذاره رو هرچیزی بکه من اینو میخام مامان نتونه بدوعه اینور اونور شیطنت کنه
عزیزم من پسرم سی پی همه حسرت هایی که میگی رو با پوست و استخوان درک میکنم حداقلش بچه تو میتونه بگه دستشویی دارم فلان غذا رو میخام کجام درد میکنه وضع من که بدتره فداتشم تراپی برو با مشکلت کنار بیا هرچی غصه و افسون خودتو شوهرت و بچتو داغون میکنی و دشمن شاد میشی فقط
عزیزم من پسرم سی پی همه حسرت هایی که میگی رو با پوست و استخوان درک میکنم حداقلش بچه تو میتونه بگه دس ...
عزیزم بگردم😔مال من نزدیک سا سالشه هنور حرف نمیزن فقط دده مامان بابا از پوشک نگرفتم سه سالشه غدا بافت نرم میخوره فقط بلد نیست بجوعه هنوز یه تیکه نون نمیتونه بخوره باید با اب تلیت کنم، من خودم میگم من با همین مشکلش دشمن شاد شدم. مورد قضاوت قرار گرفتم😔من بدبخت ازارام به مورچه نرسیده یکی یه چی بهم میکفت نمیتونستم اون لحظه جوابش بدم میومدم خونه گریه میگردم آنقدر بدبخت بودم، برای دل تو هم بمیرم
عزیزم بگردم😔مال من نزدیک سا سالشه هنور حرف نمیزن فقط دده مامان بابا از پوشک نگرفتم سه سالشه غدا باف ...
خدا نکنه آره دشمن شاد شدیم ولی اگر بخایی جلو بقیه ام افسرده باشی یا درد دلتو بگی بدتر میکنن من خودم از درون داغون داغونم جوری مثل زن شصت ساله ب خاطر اعصاب مشکل کمر و پا پیدا کردم ولی جلو بقیه نمیگم سه سال داروی اعصاب روان مصرف کردم همش نگران آینده که چی میخاد بشه صبح تا شب حرف میشنوم دم نمیزنم انگار نشنیدم ولی خب چ میشه کرد توکل به خودش که این راه سخت و برامون راحت کنه حرف بقیه رو هم باید گزاشت پای بی سوادی بی خانوادگی بی شعوری بی فرهنگی بگردم برا بچت و بچم و بچه های که مشکل دارن فرشته های بی ازاره مظلوم انشالا بچت خوب بشه روحیتو نباز فقط به تغذیم خیلی برس که جون داشته باشی