میخوام از فردا بهش فکر نکنم. میرم بی بی جک میخرم امتحان میکنم مثبت شد یا منفی دیگه وا نمیسم میرم دکتر زنان ومیگم درد زبر شکم دارم وتیر کشیدن که بعضی وقتا میزنه تو کلیه هام وپهلوم میگم اقدام کردم. دیگه دارو یا هرچی داد بده دیگه از اینکهاین دو.دلم موندم. واقعا اونایی که صبورن خیلی خوبن. اونایی چند.ماه اقدام دارن عجیب صبورن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
برو دکتر هیچ اشکالی نداره سونوو ازمایشای لازم رو بده اگر موردی هست رفع بشه تا خودت اذیت نشی.ولی در کل باردار شدن یه خیال راحت میخواد .ارامش داشته باش در هر صورتی
نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
من یکبار ماه پیش اقدام کردم دیر بود یکبار قبلا بهمن 96 که گفتن زخم دهانه رحم داری که فریزش کردم و بعد 2 ماه بدون نزدیکی دکتر اسفند ماه گفت ازادی ومیتونی نزدیکی.داشته باشی.
اع منم خیلی درد دارم چهارروز دیگه موعدمه ولی از بعدازظهرلک خیلی کمرنگ دیدم ناراحتم دلم میخواد برم آزمایش شوهرم میگه نرو خودت اذیت نکن یکم صبر داشته باش
خدایا فقط امیدم به خودته و محتاج نگاهتم میدونم که صدامو میشنوی هواموداشته باش کمکم کن🌼🌼🌼🌼 خودت سوپرایزم کردی خودت هم نگه دارش باش به حق بنده های خوبت هیچکسیو ناامید نکن
خدایا میدونم بنده هاتو دوس داری ما از حکمتت بی خبریم وصبرمون کمه خودت کمکمون کن،انشالله بارداری عزیزم
خدایا فقط امیدم به خودته و محتاج نگاهتم میدونم که صدامو میشنوی هواموداشته باش کمکم کن🌼🌼🌼🌼 خودت سوپرایزم کردی خودت هم نگه دارش باش به حق بنده های خوبت هیچکسیو ناامید نکن
الهی عزیزم من که خیلی مونده بهبود وعده ام بایذ 24 بشه حدودا
انشالله همین ماه مامان میشی