2777
2789
عنوان

هدیه های شوهرممم 📸😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5438 بازدید | 252 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت سعی کن همیشه با آرومی قشنگی حرف بزنی اونوقت شوهرت تو دستته

عزیزم سعی میکنم ولی بدترین ویژگی من همینه وفتی عصبانی میشم مخصوصا کسی که دوسش دارم ،خیلییی چیزا میگمم اونقد بد هم نیستن حرفام ولی تند میشم ،

بازم مرسی بابت راهنماییهاتون

طلا چیز عجیبیه واقعا مرد میخره خانما دوق میکنن خودمم امخوشحال میشما بعد لامصب نمیدونه آدم تا کی مال خودشه اقا تا لازم داشت ما خانما ام همه دل رحم دو دستی تقدیم میکنیم البته شما انشالا محبت بین همه باشه هدیه بهانه اس

عزیزم سعی میکنم ولی بدترین ویژگی من همینه وفتی عصبانی میشم مخصوصا کسی که دوسش دارم ،خیلییی چیزا میگم ...

فدای تو عزیزم بعد عذرخواهی کن ازش اونوقت مطمئنم خوشحال میشه

خیلی برات خوشحال شدم😍 خوشبخت و عاقبت بخیر باشی

عاشق زن و شوهرهای رفیق و صمیمی هستم 😘

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
طلا چیز عجیبیه واقعا مرد میخره خانما دوق میکنن خودمم امخوشحال میشما بعد لامصب نمیدونه آدم تا کی مال ...

😂😂فدات گلم آره طلا خیلی خوبه البته من وابسته نیستند😅😅