2777
2789
عنوان

یه موضوع جالب

2187 بازدید | 15 پست

دیروز برای جشن نیمه ی شعبان توی شهرمایه جاایستگاه صلواتی زده بودند که یه کامیون که بارش علوفه ی خشک برای دام بوده وزیادبارزده بوده میادردبشه وبارش به تزیینات میگیره وخراب میکنه بعد زنگ میزنندبه پلیس وپلیس میادمیگه باید خسارت بدی که طرف مجبورمیشه ۲۵۰هزارتومان خسارت بده ومیگه اگه من ناحق میگم انشاالله سزای حرفماتافرداببینم واگه شماناحق میگیدشماسزاتوناببینیدووقتی میرفته خودش میگه به امام زمان بدوبیراه گفتم وقتی یه مسیری میره بارش به سیمهای برق به بارش میگیره آتیش میگیره بارش وعقب ماشینش امروزاومده بودمیگقت امام زمان چقدرزود سزای حرفما داد

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که فکر میکنم یه حادثه بود. خداوند خیلی خیلی مهربانتر از اینه که بخاد انتقام بگیره.

دقیقا 

من دلم براش سوخت

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

امام زمان این همه ظلم میبینه دم نمیزنه

حالا گیر داده به یه راننده😂😂😂😂😂

تو رو خدا کمی عاقل باشیم

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

بنظرم خدا و ایمه جواب بدی رو با بدی نمیدن حالا اگه یه اتفاق خاصی بیوفته اون بحثش جداست،،،ولی جریانی که شما گفتی مطمینا آقا خیییییلییییی مهربونتر از این حرفاس

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
امام زمان این همه ظلم میبینه دم نمیزنه حالا گیر داده به یه راننده😂😂😂😂😂 تو رو خدا کمی عاقل باش ...

همینو بگو ،،،،آقای مارو میخوان خراب کنن با این قصه ها

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
همینو بگو ،،،،آقای مارو میخوان خراب کنن با این قصه ها

اونطرف خودش اومده وگفته من سزای بدوبیراهی که به آقاگفتم رادبرم کسی براش داستان نساخته لطفا شمادرست مطلب رابخونید 

من که فکر میکنم یه حادثه بود. خداوند خیلی خیلی مهربانتر از اینه که بخاد انتقام بگیره.

بله خداوائمه خیلی مهربانند ولی طرف خودش گفته اگه کارم وحرفم ناحقه انشاالله خداتافرداسزای عملم رابده وهیچ کس هم از اون آقا واتفاقی که براش افتاده خبر نداشته امروز خودش اومده وگفته من یزای عملما دیدم 

بار زیادش به همه چی گیر میکرده دیگه . با دو تا بد و بیراه اگه همه به سزاشون میرسیدن خوب بود که .

اتفاقا من میگم این آقابه قدری دلش پاک بوده که خدازود زده پس گردنش تا توبه کنه همین حالا وازاعتقادقوی اش هست که این اتفاقات رابه عمل خودش ربط میده