2777
2789
عنوان

دختری که یه پسرو برای قد رها میکنه

98 بازدید | 10 پست

بچه ها بنظرتون دختری که یه پسرو بخاطر قدش رها میکنه قد پسر ۱۷۴ ولی بعد که پسره خیلی پولدار و موفق میشه دختره برمیگرده این دخترو باید چیکار کرد بنظرتون واکنش پسر باید چی میبود ؟

قطعا وفادار بودن از بلند قد بودن با ارزش تره

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسره با قد۱۷۰با حقوق کارگری با مدرک فوق دیپلم با خانواده داغون رفیق باز اهل قلیون و مشروب دخترباز و هیز تتوی رو دستش عشق سابقش بود و هنوز با دختره ک متاهل بود در ارتباط بود من پای همچین آدمی موندم و تهش منو انداخت تو سطل آشغال...خاک تو سر من

باید مث بقیه دخترا باشم من احمق ساده

من یکبار خودم این کار رو کردم ...قد خودم 170 هست که تو دخترا بلند محسوب میشه تقریبا و پسر هم هم قد من بود...خیلی هم ثروتمند بود اما نتونستم...بعد از قرار اول که دیدمش کنسل کردم اما دلیلش رو نگفتم که ناراحت نشه

طرف خاانوادش عالیو پولدار باشن زیاد لاغر یا زیاد چاق نباشه و شغلش پر در امد و خونه داشته باشه و ماشینم داشته باشه و قد و هیکلو همه چیش خوب باشه ...

اگر خیلی سخت گیری کنی فکر نکنم بتونی کسی رو پیدا کنی همه این معیاراتو داشته باشه یا اگرم پیدا کنی شاید مشکلات دیگه ای داشته باشه(مشکل اعصاب و یا سردی در رباطه و وفادار نبودن)

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨افراد ارزشی به هیچ عنوان روی من ریپ نزنند و در تاپیک هام شرکت نکنند. 🟩حامی سرسخت حیوانات و طبیعت هستم. 🟦ممکنه بعضی وقت ها کمی رک باشم ولی تا بهم بی احترامی نشه هرگز بی احترامی نمیکنم. 🟪پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

نمیدونم خود اون پسره باید تصمیم بگیره

همون جور که دختر ایراد گیر زیاده پسر ایراد گیر هم زیاده اینجا پسرا بیشتر از ظاهر دخترا عیب و ایراد می گیرن ایرادهای واقعا بی خود

کار جفتشون هم اشتباهه