2777
2789

سلام عزیزان میشه لطفا هرکس میتونه یا تجربه مشابه داره کمکم کنه🥺

تقریبا ۶روزی هست حس میکنم انتهای زبونم یا حلقم ملتهبه جوری ک راه تنفسمو میگیره و تنگ شده حس خفگی بهم دست میده همش فکر میکردم زبونم بزرگ شده و اما هرچی تو اینه نگاه میکنم طبیعی بنظرمیاد ولی زندگیم مختل شده 😔 خیلی دارم عذاب میکشم حتی اب نمک میخوام قرقره کنم یا زبونمو میارم بیرون انگار اون ته چیزی روشه حساس شدم اوق میزنم

دکترم رفتم اسپری بینی داده فعلا همونجورم تشخیص خاصی نداد گفت میتونه از معدت باشه ولی خودم فکر نمیکنم ،، اون خفگیه خیلی بده 😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لوزه هام وقتی ۷ سالم بوده عمل کردم🥺الان ۳۲ سالمه

من شنیدم امکانش هست دوباره برگرده

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

من ۱۱ سالم بود عمل کردم الان ۳۰سالمه برنگشته

دکترمون گفت پسرم دوبارعمب لوزه انجام داده

گفتم که امکان داره شایدبرگرده

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

وای خدا دارم کلافه میشم واقعا دارم خفه میشم نمیدونم چیکار کنم کجا برم الان فقط بیمارستان و درمانگاه دکتر عمومی هست کاری نمیکنن من متخصص گوش حلق بینی رفتم تشخیص خاصی نداد ،، تروخدا دعا کنید برام

من هم اسید معدم میومد تو گلوم همین احساس رو داشتم برو دکتر بهت قرص اسید معده میده خوب میشی

آمپرازول داده سه روزه دارم میخورم اخه فرقی نکردم

غیر قابل تحمله خفگی همراه با تهوعه حالتم انگار چیزی رو زبونمه ته حلقم ک دیده نمیشه

آمپرازول داده سه روزه دارم میخورم اخه فرقی نکردمغیر قابل تحمله خفگی همراه با تهوعه حالتم انگار چیزی ...

من یه داروی گیاهی بود خوردم اب رو اتیش بود ولی متاسفانه اسمش یادم نمیاد