2777
2789

همه جمع میشن تو خواستگاریم خرابش میکنن و میرن بعدشم مسخرم میکنن زنداداشام و زن بابام بعد مامانم سادست کنارشون بهم میگه ناراحتی؟

از شدت عصبانیت نمیدونم باید چکار کنم من خسته شدم دعا گرفتم نصف ماهه ک دارمش خسته شدم نمیکشم راهی نیس زندگیمو تموم کنم وقتی آینده ندارم

خدایا..لااقل یکی از آرزوهامو برآورده کن.. معلم آینده بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با کسی دوست شو . خودت رابطه رو پیش ببر حسابی همو شناختین اشنا شدین وابسته شدین بیاد خواستگاری همه چیم تموم کن مهریه و جنس و... به باباتم بگو یکی هست شرایطش اینجوره. بعد بیاد خواستگاری بهش بگو زن بابا دارم اهل بهم زدنه حواست باشه

من پسر ودخترم هر دو مجرد هستن برای دخترم خواستگار اومده برادر بزرگ مجردش هم نیومد چیجوری شما همه فام ...

فامیل من و فامیل خواستگار همه میان بعد سر مهر خراب میشه بعدشم هرروز مردم میفهمن این هرروز خواستگاریش بهم میخوره

آره آینده ندارم همش تو گوشه نشستم خستمه دیگه

پس با شوهر هم همون عزیزم کسی که واسه خودش به تنهایی ارزشی قایل نباشه صرفا شوهر کنه هم از این خونه میره تو اون خونه فرقی براش نداره نه توسعه شخصی نه پیشرفت یعنی هیچی تو زندگی نداری دیگه ؟

بابات دو تا زن داره؟

آره مامانمو ول کرد رف یکی دیگ گرفت ک به پای مامانم نمیرسه و همش منت میزاره و پولامون دستشه انقد بدبختم دوس دارم خودمو خفه کنم

پس با شوهر هم همون عزیزم کسی که واسه خودش به تنهایی ارزشی قایل نباشه صرفا شوهر کنه هم از این خونه می ...

میخوام کنکور بدم دعام کن قبول شم خیلی بیقرارم از وقتی رد شدم انگار مریض شدم از شدت ناراحتی

چرا همه رو میگین برای خواستگاری مادرت با زن بابات تو یه خونه ن یعنی که بخودش اجازه میده برای خواستگا ...

حتی عمه ام و دختر عمه هام ناراحت شدن چن دعوتشون نکردیم بعد پشت سرمون میگن الان باخودشون میگن بسبب ما خواستگاریش بهم میخوره

با یه لگد به ماتحتش شوتش کن تو خیابون

خودش میخواست شوتم کنه به یک چهل ساله زشت ک اون بخاطر مهر زیاد فرار کرد

حتی عمه ام و دختر عمه هام ناراحت شدن چن دعوتشون نکردیم بعد پشت سرمون میگن الان باخودشون میگن بسبب ما ...

خب پس نگو چرا بهم میخوره بری انواع دعاهارو بگیری سنگینی برای خودت مسببشون جلوی چشمته تا اونا باشن همینه