محله ی ما خیلی کارتن خواب داره منم وقتی میبینمشون جیگرم کباب میشه چون داماد خدابیامرزمونم دوماه قبل فوتش کارتن خواب شده بود بیشتر دلم میسوزه براشون. بچه رو گذاشتم مدرسه داشتم برمیگشتم تو جیبمم ۲۰تومن بود واسه خوراکی مدرسش گذاشته بود که خداروشکر امروز لقمه برد. کنار یه دیوار یکیشون وایساده بود دستش یه نون لواش بود داشت میخورد صورت سیاه دستا همه ترک خورده و سیاه و کثیف موها وحشتناک لباس خیلی خیلی کثیف و پاره کاپشنم تنش نبود تو این سرما یعنی قلبم به درد اومد. رفتم جلو ۲۰ تومنو بدم بهش گفت آبجی دستت درد نکنه منم دهنمو باز کردم گفتم خواهش میکنم یهو یه بوی وحشتناکی انگار رفت تو حلقم دیگه تا برسم خونه همش عوق زدم تو خیابوون بوش اصلا شبیه هیچی نبود نه بوی زباله نه بوی فاضلاب یچیز وحشتناکی بود الان یادم میفته حالم بد میشه. کاش به این آدما کمک کنن واسه لباس و خوراک و حموم بنظرم خیلی ثواب داره اینا دیگه زندگی نمیکنن کاش خدا اونقدری بهم میداد که گاهی میتونستم بهشون کمک کنم چون خیلی بی کسن 😔
سلام عزیز منم فقیر ببینم کنک میکنم این باعث جذب پول میشه ولی اگه بخای زیادی براشون دلسوزی کنی یعنی از حکمت و قدرت خدا غافل شدی واین باعث میشه خدانکرده فقرو جذب کنی.اگه دستت بود حتی شده درحدتومن ب فقیرا کمک کن ولی هیچ وقت ذهنتو مشغولش نکن و بگو خدابزرگه .این قانون جذب بود ک بهت گفتم فکرکنم تو زیادی برای دیگران دلسوزی نیکنی واین دلیل جذب مشکلات هستش
خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
اره دقیقاً البته اگه گرونی و تورم اینجوری پیش بره تا چند وقت دیگه همه میشیم کارتن خواببااینحال زنده ...
میشه خواهشاً اسم غزه و لبنان رو نیاری از دهن تو گرفتن بهشون دادن؟ابرو فیلم وضعیت آوارگان غزه رو تو این سرما و بارون و گرسنگی ببین ,بعد ببینم روت میشه چیزی بگی ،اصلا چی بهشون داده ایران؟اگه ماکمکشون بودیم که تو دوسال دویست هزار نفر از کودک وپیر وجوونشون تکه تکه نمی شدن شهدای لبنانی رو دیدی؟میدونی چندنفرن؟چرا موقعی که کنسرتهای آنچنانی و ریخت وپاشهای نهادینه شده تو کشور رو میبینین ،از تولد براسگ وگربه تا هزار خرج احمقانه دیگه،هالووینو کریسمس و هزار اجق وجق بازی دیگه اعتراضی نمیکنیم ولی سر هرچی مردم بیچاره غزه و فلسطین مقصرن بترسین که آهشون دامنتون رو بگیره
ولی اینوقبول کن کشور ما روی نفت قرارداره نباید اینهمه فقر داشته باشیم لابد سرمایه ی مملکت جاهای بی ر ...
بله عزیزم روی نفت خوابیدیم ولی سرمایه کشور رودزداغارت میکنن نه مردم غزه ولبنان، سرمایه کشور هلدینگ های ریزودرشت به یغما میبرن،سرمایه کشور بانکهایی که مثل قارچ سبز شدن به غارت میبرن اگر کمکی به لبنان میشه از بودجه دفاعیه ویرای منافع کشوره ،کی اسراییل به کشور حمله کرد وقتی خیالش از غزه و لبنان سوریه راحت شدحواس مردمو از واقعیات منحرف میکنن ولی تواین دنیا قضاوت و حرف ناحق خیلی تقاص داره مگه همین کارتن خوابها متولی ندارن؟پس شهرداری چکارس تهران چن تا گرمخونه داره؟وقتی پرسنل به فکر نیستن که اینها و جمع کنن نیروی نظامی باید این کارو بکنه؟بالاخره هرکسی باید سر جای خودش به وظیفه عمل کنه ولی متاسفانه همه کاستیها رو میندازن گردن یه قشرخاص