2777
2789

چقد خدا نشناسن بعضیا بابا شاید یکی لازم داشت

بچه کوچیک دارم رو نجاست و پاکی هم حساسم این طبقه پایینیا بی وجدانا شب که میخوابن پمپ آبو از برق میکشن برا اینکه صدا نده یهو میبینی نصفه شب بچم بیدار میشه خودشو خیس کرده تا عوضش میکنم دستای خودمم نجس میشه یا کلا دسشویی دارم میرم توالت میبینم آب نیست شوهرمم نمیره پمپ رو بزنه برق خدا بگم چیکارشون کنه تو این دم صبح اعصاب آدمو خراب میکنن

خسته و دلشکسته...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی الان ما قطعی اب اصلا نداریم خداروشکر بخاطر پمپ فکر کردم دیگه ابها رو قطع نمیکنن فقط پمپ رو فشار تاثیر گذاشته

واقعا قطع میکنن ؟

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

جایی گذاشتن که بشه براش درب بزارید خدایی خیلی صداش زیاده معمولا در آهنی میزارن

دیگه باید یه فکری کنن نه اینکه اینطوری کنن شاید کسی لازم داشت تازه یه مستاجر بود قبلا طبقه پایین شب ساعت ده میخوابید پمپ رو از برق میکشید یه حاج خانوم عصبانی حالی بود دیگه مهمون داشتی یا هرچی باید با بی آبی سر میکردیم که جلو مهمونا سر صدا نشه

خسته و دلشکسته...