میترسم توی کلا با پسری دهن به دهن شم یا چمیدونم دعوایی کنم که بیاد تلافی کنه حالا اون دختر پسر که باهم توی رابطه بودن اینجوری سرش اوورد دیگه برسه به ماها نمیدونم چی کنم این طرز فکر ولم کنه
بببین واقعا من ن حقو ب پسرا میدم ن دختره بخدا ک ارزوم بود حکمش اعدام باشه اما دختره نفری 850گرفت رضایت داد این خانمم چون اشتباه جریانو شنید براش توضیح دادم همه اینطور نیستن
آها شما پس همشهریشونی پشمام چه دختری بوده ولی جدی این اطلاعاتت مطمعن مطعنی یعنی از نزدیکاشی ؟؟؟
اره هم پسرو کامل میشناسم هم دختررو اینجا به تو یه اسم فامیل بدن کل زندگی نامه طرفومیدونی شهر کوچیکیه همه همو میشناسن پسره دوماه بعدش با تفنگ خودشو کشت دختره هم یه 4,5ماه بعدش خودکشی کرد
اوک من اینارو نمیدونستمولی نگفتی سر چی دعواشون شده بود که دختره اینکارو میکرد( فوش داده بود و اینا ش ...
میگم ک همینطوری تو گروه بحثشون شد نمیدونم سرچی دختر رفت استوری گذاشت پسره گفت بار اخرت باشه اما دفعه بعدی دختره رفت عکس مامانش ک فوت شده رو گذاشت و فوش داد بعد این پسره خیلی مامانشو میخواست و وابسته بود چندبار به خاطر داغ مامانش میخواست خودکشی کنه ناموفق بود اما یه شب ساعت 3دیگه با تفنگ خودشو کشت دیگه برا همین داداش کوچیکش ک داداش ناتنیشه استوریو ک فهمید رفت دخترو برد به داداشش گفت بیاد
واقعا اعدام نشدن؟ دختره پولو گرفت بعد خودکشی کرد؟چه عجیب
اره خیلی کارش بد بچد فک کن بخاطر 850میلیون باباشم کارمند بانک بود دختره بعد از اون با یه پسری رفته بود تو رابطه اون پسر خودکشیکرده بچد همون شب من تازه پیجشو دیدم
بعد دیدم استوری گذاشته ک عشقش فوت شده اینم میخواد خودشو بکشه من فک کردم الکیه برا جلب توجه گذاشته فرداش دیدم استوریشو گذتشتن ک فوت شده