2777
2789
عنوان

بچه ها از وقتی خبر اون خبر یاسوجی دختر طفلی رو شنیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 68 پست
خب چرا همون اول فوش داد؟ شما اطلاعاتتون دقیقه مطمعنید؟

اره عزیزم همسایه خالم هست دختر مصلن شاخ بتزی دراچرد اول دعچاشون شد اینکارو کرد پسره پیغام پسغام غرستاد بگو بیشترازاین کرم نریزه براش بد میشه اینم عین خیالش نبود فک نمیکرد اینطوربشه

نه اصلا نبوده دختره تو مدرسه ساقی بود گل میفروخت بعدش خودش از پسرا تقاضا میکرد من استوریاشو میدیدم ب ...

آها شما پس همشهریشونی پشمام چه دختری بوده ولی جدی این اطلاعاتت مطمعن مطعنی یعنی از نزدیکاشی ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا لحنتون مدافعه یا من اشتباه متوجه شدم؟

بببین واقعا من ن حقو ب پسرا میدم ن دختره بخدا ک ارزوم بود حکمش اعدام باشه اما دختره نفری 850گرفت رضایت داد این خانمم چون اشتباه جریانو شنید براش توضیح دادم همه اینطور نیستن

اره عزیزم همسایه خالم هست دختر مصلن شاخ بتزی دراچرد اول دعچاشون شد اینکارو کرد پسره پیغام پسغام غرست ...

اوک من اینارو نمیدونستم

ولی نگفتی سر چی دعواشون شده بود که دختره اینکارو میکرد( فوش داده بود و اینا شروعشون چی بود؟

آها شما پس همشهریشونی پشمام چه دختری بوده ولی جدی این اطلاعاتت مطمعن مطعنی یعنی از نزدیکاشی ؟؟؟

اره هم پسرو کامل میشناسم هم دختررو اینجا به تو یه اسم فامیل بدن کل زندگی نامه طرفومیدونی شهر کوچیکیه همه همو میشناسن پسره دوماه بعدش با تفنگ خودشو کشت دختره هم یه 4,5ماه بعدش خودکشی کرد

اره هم پسرو کامل میشناسم هم دختررو اینجا به تو یه اسم فامیل بدن کل زندگی نامه طرفومیدونی شهر کوچیکیه ...

میگمم راستی دعوای طایفه ای نشد که به خاطر غیرت و اینا خانواده دخترع برن یکی از خانواده پسرارو بکشن؟

اوک من اینارو نمیدونستمولی نگفتی سر چی دعواشون شده بود که دختره اینکارو میکرد( فوش داده بود و اینا ش ...

میگم ک همینطوری تو گروه بحثشون شد نمیدونم سرچی دختر رفت استوری گذاشت پسره گفت بار اخرت باشه اما دفعه بعدی دختره رفت عکس مامانش ک فوت شده رو گذاشت و فوش داد بعد این پسره خیلی مامانشو میخواست و وابسته بود چندبار به خاطر داغ مامانش میخواست خودکشی کنه ناموفق بود اما یه شب ساعت 3دیگه با تفنگ خودشو کشت دیگه برا همین داداش کوچیکش ک داداش ناتنیشه استوریو ک فهمید رفت دخترو برد به داداشش گفت بیاد

واقعا اعدام نشدن؟ دختره پولو گرفت بعد خودکشی کرد؟چه عجیب

اره خیلی کارش بد بچد فک کن بخاطر 850میلیون باباشم کارمند بانک بود دختره بعد از اون با یه پسری رفته بود تو رابطه اون پسر خودکشیکرده بچد همون شب من تازه پیجشو دیدم

بعد دیدم استوری گذاشته ک عشقش فوت شده اینم میخواد خودشو بکشه من فک کردم الکیه برا جلب توجه گذاشته فرداش دیدم استوریشو گذتشتن ک فوت شده