2777
2789
عنوان

صبحونه معروف شهرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 73 پست
الهی..منم نخوردم تا حالا ..نمیتونمم بخورم..از گوسفند متنفرم

عاشق گوسفند همه محصولاتشم دوس دارم برعکس گاو و گوساله که اصلا نمیگیرم حتی گوشت چرخ کرده رو هم گوسفندی میگیرم

ماست از لبنیاتی گوسفند فقط پنیر لیقوان گوسفندی عاشق لبنیاتم اونم گوسفندی گوشتش کله پاچه اش کلا گوسفند عالیه طبعشم گرمه خیلی ساله گوساله نخوردم

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

ساری یاغ همون روغن زرد محلیه چرا عامیانه حرف نمیزنید😒 چیز خاصی نی ما عربای خوزستان هم کره و روغن مح ...

طرز تهیه ساری یاغ اصیل یه کوچولو متفاوت تره نه خیلی

ولی همون تبدیلش کرده به سالم ترین روغن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگین اون غذاها چیا توشونه؟

قیقاناخ مثل پنکیک که توش گردو داره روش شیره شکر یا انگور میریزن..

قویماخ همون کاچیه که چند نوع داره..

قیماق سرشیر و خامس

قیساوا خرما و تخم مرغه

قاتیخ دوشاب ماست و شیرس

تازه یه زیره جوش داریم بخوری میترکی خخخ

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

ساری یاغ همون روغن زرد محلیه چرا عامیانه حرف نمیزنید😒 چیز خاصی نی ما عربای خوزستان هم کره و روغن مح ...

خب چون تو محل زندگی و زبون ما اونجوری گفتیم سالها و عادت کردیم..

شیر برنج با شیره انگور هم خیلی خوشمزس

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

چه جالببب چه اسمای باحالی

تو ام چن تا چیز خوشمزه بگو درست کنم از شهرتون

عاشق گوسفند همه محصولاتشم دوس دارم برعکس گاو و گوساله که اصلا نمیگیرم حتی گوشت چرخ کرده رو هم گوسفند ...

اخه بو میده لامصب

اره خرما کلا تو سفره هاشون هست و انواع حلوا به به چندسال پیش رفته بودیم بغداد خونه فامیلهای مادرم چقدر غذاهاشون مقوی بود خرما زیاد مصرف دارن و انواع حلوا با خرما و شیرخشک درست میکردن

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

اخه بو میده لامصب

خیلی حساسی حتما

وگرنه من بویی حس نمیکنم حتی دنبه اش رو هم دوس دارم