2777
2789
عنوان

بشدت دلم درد میکنه بی بی چک هاله دارا

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 24 پست
حاله دار کاملا مشخصه انشالله مبارک باشه،ولی میخوای مطمئن بشی یه هفته دیگه کامل صبر کن،،من هروز میزدم ...

روز چندم پررنگ شد؟من الان گفتم همسرم بخره یکی دیگه صب بزنم فردا میشه روز شیشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم رفتی ازمایش؟! منم امروز دو روز قبل از موعد همینجوری هاله انداخته

عزیرم من الان تاپیکاتو دیدم خیلی وقته اقدامی من شنیدم بیمارستان صارم دکترای خیلی خوبی داره میخوای یه سر برو ضرر نداره

نه نرفتم واقعیت هنوز باورم نشده😂

انشاالله هدیه روز پدر شدن شوهرتو از خدا بگیرین😍

برا منم دعا کن مثبت باشه

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم😊 قربونت برم کی بیای تو دل مادر الهی دورت بگردم❤️🌱

عزیرم من الان تاپیکاتو دیدم خیلی وقته اقدامی من شنیدم بیمارستان صارم دکترای خیلی خوبی داره میخوای یه ...

صارم کجاست؟ من غربم شهرمون دکتر خوبم نداره زیاد کلافه شدم ولا یه ساعت پیش کلی گریه کردم بخدا گفتم بهم امبد الکی نده خسته شذم

یکساله تنبلیمو رفع کردم به کمک خدا کیستامو اب کردم الحمدلله مشکلم فولیکولامه این ماه دارو خوردم

ولی ترشح اصن ندارم فقط کمی خیلی ضعیف حالت تهوع دارم و معده درد همین میلمم به شوری زیاد شده درصورتی که عاشق شیرینیم

علاعم شما چیه ؟

صارم کجاست؟ من غربم شهرمون دکتر خوبم نداره زیاد کلافه شدم ولا یه ساعت پیش کلی گریه کردم بخدا گفتم به ...

منم مث ط ام الان ی هفتس فک میکردم ویروس گرفتم ولی الان شک کردم

بیمارستان صارم تهرانه اکباتان بزنی گوگل میاره تو بخش دکترای نازایی وقت بگیر

غصه نخور بیخیال باش زودتر میگیره ایشالا تا آخر امسال باردار میشی

منم مث ط ام الان ی هفتس فک میکردم ویروس گرفتم ولی الان شک کردم بیمارستان صارم تهرانه اکباتان بزنی گو ...

خدا بزرگه