2777
2789
عنوان

چرا تا الان بیداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1669 بازدید | 146 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگشت سبابه ات رو سیخ کنیهوووو تا تههههه کنش تو حلقت که بگی اووووووووووووووووووعععععععععععع آب کیسه ...

چی میگی تهوع بارداری به این راحتیا نیست که😐

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بدبختی دیگهکسی درکم. نمیکنه نه از قلب درد گرفتهنه لکنت زبونمنه هیچی

هیچوقت کسی کسیو نمیتونه درک کنه ولی اون تلاشی که برای همدلی و در کردن میشه دلگرمیه، نه؟ ولی اگه بخوای میتونیم حرف بزنیم و از چیزایی که اذیتت میکنه بگی

deli

آره چرا که نه:)

خیلی طولانیه خلاصه اش رو میگم ....من بچه بودم مادربزرگم وقتی تنها بود خونشون پیشش میخوابیدم بعد. خونشون حیاط دار هست و منطقه خونشون جای خوبی نیست یعنی زیر کوه هست ... دیوارشون کوتاه بود به راحتی دزد میتونه دزدی بکنه ...یک شب خوابم نمیبرد مادربزرگم خوابیده بود همزمان باد شدید هم میومد ... صدای باز شدن در انباری رو شنیدم ... اول فکر کردم خیالاتی شدم اما خیلی ترسیدم ... میخواستم مادربزرگم رو بیدار کنم اما حس خوبی نداشتم احساس میکردم اگر بیدارش کنم اتفاق بدی میفته... چند تا دزد انباری مادربزرگم با خودشون کیسه های برنج با روغن میبرند همونجا سیگار هم میکشن و تو انباری رها میکنن... مادربزرگم ترسو نیست اگر بیدارش میکردم قطعا بیرون میرفت اما نگران بودم واسش اتفاقی بیفته بنظرت باید مادربزرگم رو بیدار میکردم ؟

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

😂😂😂😂ببین ب کجا رسیدیم ک مهربونی شاخصه ربات ها شده و از انسان ب دور

حرفت خیلی عمیق بود😂

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️