2777
2789
راست میگه اسی چرا همه تاپیکات درباره طلاست؟ طلا خیلی دوست داریاااا

اره خیلیییی نه خود طلارو پول دوست دارم هی دوست دارم نظرخواهی کنم راجب طلا و بخرم برای سرمایه زندگیمون نه بخاطر خودم

40,تا کجاس بفرست لینکو🥺🥺🥺دروغگوووو

از روی تصویر که فرستادی، این دستبند احتمالاً **طلای خالص** نیست، بلکه به نظر میرسد از جنس **فلز با آبکاری طلا** (یا به اصطلاح «طلایی رنگ» یا «آب طلای زینتی») باشه.

دلایل احتمالش:

- رنگ زرد طلایی اون کمی روشنتر و براقتر از طلای ۱۸ عیار واقعی به نظر میرسه.

- قفل و زنجیرش شبیه به مدلهایی هست که معمولاً در بدلیجات یا زیورآلات دستساز به کار میرن.

- مهرههای وسط (دوتای خاکستری و یکی بافتنی وسطی) هم نشون میده که ترکیبی از **فلز و نخ یا سیم مسی رنگی** استفاده شده.

بنابراین به احتمال زیاد این دستبند از جنس **بدلیجات با آبکاری طلا** یا حداکثر **استیل با روکش طلایی** است.

اگر بخوای دقیق بدونی، میتونم راهکارهایی برای تشخیص طلا از بدلیجات بهت بگم (مثل تست آهنربا، تست سرامیک یا مراجعه به طلافروشی برای دستگاه XRF).

آیا میخوای اون روشها رو برات توضیح بدم؟

دانشجو معلم خانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کد نیست، عیار است.

طلای خالص ۲۴ عیار محسوب میشه و طلای ۱۸ عیار که یک چهارمش با مس و نقره آلیاژ شده و استاندارد طلاسازی ایران هست معادل ۰/۷۵۰ خلوصه.

یعنی اگر نسبت و تناسب بگیرید و طلای ۲۴ عیار رو با عدد ۱۰۰۰ متانسب کنید، طلای ۱۸ عیار با عدد ۷۵۰ متناسب خواهد شد.

از روی تصویر که فرستادی، این دستبند احتمالاً **طلای خالص** نیست، بلکه به نظر میرسد از جنس **فلز با آ ...

واییی جررررر میپرسیدی هوش مصنوعی ۷۵۰کد چیه ؟ ممکن نیست اشتباه کنه؟ تاپیکاتو دیدم سرویستومامانت مسخره کرده بود بخاطر اونه اذیتم میکنی ایشالا بهترشو میخری شکاره کارت بده یکی دو گرم پول طلا بدم بهت دلم واست سوخت

محتوای تاپیک های این خانم: به خدا برید ببینید😂😂👇🏻روز زن دستبند گرفتم از شوهرمحدود ۴۰ تا النگو دا ...

وای

بازم کاربرای این شکلی🤦🏻♀️ خدا به دلش آرامش بده

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

اگه نداری و پز میدی که کم عقلی اگه داری و پز میدی ندید بدیدی در کل برو یع فکری بکن واس خودت گوزلیم ج ...

بخدا پر نمیدم فقط نظر پرسیدم به قرآن اگه پزمیدادم به فامیل میدادم چرا غریبه حتی طلاهامو بیشترشو استفاده نمیکنم گاها پرسیدم الان وقت خریده یا فروش گاها هم مظرسنجی کردم قران رو باور دارید ؟ به قران قسم

واییی جررررر میپرسیدی هوش مصنوعی ۷۵۰کد چیه ؟ ممکن نیست اشتباه کنه؟ تاپیکاتو دیدم سرویستومامانت مسخره ...

پولتو بده شوهرت واست بنز بخره چون فاصله ماشین چینی تا بنز ۲ تومنی که تو گفتی نی😂😂😂

اخه احمق تو میدونی چند گرمه؟

دانشجو معلم خانم

پولتو بده شوهرت واست بنز بخره چون فاصله ماشین چینی تا بنز ۲ تومنی که تو گفتی نی😂😂😂 اخه احمق تو می ...

من ماشینم ارزونه پول بنز ندارم خالم میگفت شوهرت بنز بخره واسه خودش حسووود ایشالا اونم بخریم به زودییی بیشنر بسوزیییییی