2777
2789
عنوان

بچه ها چیکار کنم به نظرتون

51 بازدید | 8 پست

من این ترم به امید خدا، لیسانس روانشناسیمو میگیرم، بعد اومدم ارشد ثبت نام کرد با گرایش علوم تربیتی از طرفی عاشق معلمیم ولی آزمون استخدامی رو دوست ندارم شرکت کنم چون خیلی سخته قبولیش، حالا دیدم فرهنگیان شرط سنی رو تا 30 نوشته از اون ور اسمي از نداشتن لیسانس نبرده، نمیدونم چیکار کنم،دیپلمم تجربيه سال 98 گرفتم، بعد اگه قراره فرهنگیان آزمون بدم، فکر میکنم چون روانشناسی خوندم، انسانی برام بهتر و راحت تر باشه ولی اصن نمیدونم باید نهایی هم شرکت کرد یا نه، بعد تو کنکور دروس عمومی هست یا نه، کلا موندم به خدا

فکر کنم با ارشد روانشناسی تربیتی بتونین مدرسه هم برید

آره اصن چون بچه هارو دوست دارم و از طرفی علاقم معلمیه، این گرایش انتخاب کردم، ولی خب استخدام با ارشد حتی علوم تربیتی تو مدارس هم با آزمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره اصن چون بچه هارو دوست دارم و از طرفی علاقم معلمیه، این گرایش انتخاب کردم، ولی خب استخدام با ارشد ...

خب با آزمون باشه

وقتی مهارت کافی رو کسب کنی از چی میترسی

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

خب با آزمون باشهوقتی مهارت کافی رو کسب کنی از چی میترسی

از همه چی، میدونی اصن نمیدونم کار درست چیه، اینکه چند روز دیگه امتحانای پایان ترمم شروع میشه و من فکرم درگیر این مسائل شده داره اذیتم میکنه، اصلا دلم نمیخواد دوباره بیوفتم تو خط آزمونای مسخره

از همه چی، میدونی اصن نمیدونم کار درست چیه، اینکه چند روز دیگه امتحانای پایان ترمم شروع میشه و من فک ...

شما توی همین روالی که داری میری برو جلو

امتحانات رو بده ارشد شرکت کنی

برنگرد عقب

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

مرسی عزیزم ❤️به نظرتون میشه از ارشد علوم تربیتی راحت وارد معلمی شد

خواهش میکنم عزیزم

من خودم ارشد بالینی دارم

ولی یادمه اون دوران دانشگاه، میشنیدم که یکی دو تا از بچه های علوم تربیتی میخواستن از اون وارد مدرسه بشن. بازم خودت پرس و جو کن حتما