2821
2789
عنوان

جشن یلدا مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 63 پست

باید اول طی میکردی

من گفتن نماینده شو گفتم تنهایی نمیتونم.باید کمک باشید

گفتن پس تو شماره کارت بزار گفتم اول همه واریز کنید تا بخریم

وگرنه آماده نمیشه..

هرچی ام میخری باید فیش و فاکتور بفرستی اونام شبه نداشته باشن.از خودتم پول اضافی نزار مگه کی ان یا چی ان؟

دیدی دبه میکنن بزن زیر همه چیز.اونام که پول ندادن بگو بچشون اونروز نیاد مدرسه.استان ما کل مدارس اعلام کردم هر جشنی ممنوعه...ولی ما چون پیش دبستانی هستیم دلمون خواست بگیریم فعلا نفری۲۰۰ که واقعا زیادم نیست جمع میکنیم که هرچی شد بگیریم .۳۰ نفر هستن.

دوستم برا دخترش جشن یلدا ۸۵۰ گرفتنبرای تالار و عکس و ..

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗من اسم کاربریا دقت نمیکنم اگه قبلا ازت اعلام بیزاری کردم و تو یه پیام بهت گفتم عزیزم به خودت نگیر..همچنان متنفرم ازت😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از داداشم نماینده نفری ۳۰۰ جمع کردنچند نفر مخالفت کردن مدیر گفت هرکی نخواست اونروز بچشو نفرسته مدرسه ...

همش میگم خدایا یعنی من کاربدی کردم،نکنه پشتم حرف بزنن،بااینکه میگم یه تومن خودم گذاشتم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
دقیقا بخدا یجوری رفتارمیکنن انگار من باپولاشون رفتم آپارتمان خریدم

بی خود خیلی راحت بگو هر کی نمیخواد درس نمیکنم وقتی باهاشون بحث میکنی فک میکنن شما ذینفعی

من نمیدونم بعضی خانوم ها انگار تو این جامعه زندگی نمیکنن و اصحاب کهفن

از ما واسه دخترم ۳۵۰ گرفتن واسه کیک به هرکی هم گفتن یه چیز بیاره که اونم خرج داره مثلا یه نفر ژله بیاره یه نفر کلوچه و... به من انار دون شده افتاد که احتمالا خرج اونم حدود سیصد بشه

واسه کلاس خودم گفتم لطفا جشن نگیرید چون درسم عقبه باز نماینده کلاس گفت فقط یه ساعت بهمون بده دیگه نمیدونم قراره چیکار کنن

بابا بچه ها دلشون به همین جشنهای کوچیک خوشه دیگه۱۵۰ تومنی پول ۱۰ تا دونه تخم مرغه همه دارن دیگه

باورت میشه فقط تخم مرغ سیصد هزارتومن گرفتم بقیه چیزابه کنار

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
همش میگم خدایا یعنی من کاربدی کردم،نکنه پشتم حرف بزنن،بااینکه میگم یه تومن خودم گذاشتم

بیخیال بابا

اون خانواده ها که بخاطر ۱۵۰ هزار تومن دارن سفتی میکنن برا چی بچه اوردن اه

۱۵۰ الان یدونه چیپس بخرن تمومه

بچرو نفرستن

ناراحتم شد بهش بگن ما پول نداشتیم

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

از ما واسه دخترم ۳۵۰ گرفتن واسه کیک به هرکی هم گفتن یه چیز بیاره که اونم خرج داره مثلا یه نفر ژله ب ...

بخدا دفعه اول که جشن قرآن داشتند من کیکشون رو بدون هیچ هزینه ای درست کردم جوریکه دانش آموزا بامادراشون همه خوردندجیکشون درنیومد حالا که پولی هست اینقدر اذیت میکنند

بیخیال بابااون خانواده ها که بخاطر ۱۵۰ هزار تومن دارن سفتی میکنن برا چی بچه اوردن اه۱۵۰ الان یدونه چ ...

اتفاقا امشب اینقدر بهم فشاراومد که شوهرم گفت شماره کارت تک تک اونایی که دادن بگیرپولو پس بده چیزایی که خریدی هم فداسرت خودمون مصرف میکنیم

همون پر توقع شدن و مجانی بهشون مزه کرده

دقیقا،من اومدم محبت کنم ولی انگار محبت من بی جابود