2777
2789
عنوان

خونواده شوهرم شب یلدا نمیان

324 بازدید | 35 پست

واقعا ناراحت شدم

درسته دومین یلداییمه ولی خب دوس داشتم حداقل بیان پیشم شب یلدا مثل همه عروسا

الان شوهرم زنگ زده میگ خودم فقط میام و برات یلدایی میارم

میپرسم چرا پس تنها؟میگ خب دیگ نمیخان دیگ زیاد تجملاتی بشه...

خیلی دلم شکست

منم میرم بهترین لباس میپوشم و بهترین میکاپ و بهترین دیزاین

عکاس میارم عکس بگیره بذارم استوری چون میدونم میمیرن

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

واگذارشون کن به تخم راستت

دو تا کاربری دیگه جز این کاربری دارم ❤️ عاشق شوتی سوارا و اسکورت بار های لرستانم❤️ در پناه خدا باشن❤️ (مخصوصا رو بچه های خرم اباد خیلی حساسم😂❤️ هرچند به هرکی هم بدی کرده باشن ولی من بازم دوسشون دارم مثل داداشای گلمن❤️) ❤ هرچند هرکی هر طرز فکری درباره اونا داشته باشه( شوتی سوارا و اسکورتاشون) ولی نظر من اینه ❤ ( اگر میخواهی ی لفظ و کلمه بد رو به ی قوم شهر و یا فرهنگ تعلیم بدی با من صحبت نکن کاربر عزیز) (مردای داخل نی نی سایت همه به ظاهر مردن ولی در واقع یا پرنسس یا نَر هستن حالا از هر شهر و یا قومی که میخوان باشن)و ( البته به جز اون برادرانیکه بخاطر بچه داریمجبورن عضو سایت بشن 🤍 ) (دوست عزیزم پرانتز دوم رو با سوم قاطی نکن اونا با هم فرق دارن ) در آخر من ستایشم جابجا شد دختری از تبار لر و ایل زنگوا تو خانواده ی آدم دیگه ولی اینجا هم فرق دارم راستی اگه با تاپیکام حال نمیکنی و میخوای مخبری خبر چینی خبر کردن نی نی بار بدون دلیل و با جمله های مسخره کنی از تاپیک برو بیرون داخل تاپیک من با کسی دهن به دهن نشین با من صحبت کنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دیگه برا سال دوم، عروس میره خونه مادرشوهر، سال اول اگه رسم داشته باشین یلدایی اینا میارن، دیگه سال دوم، طبق توافق دو طرف یا میرن خونه مادرشوهر، یا مادر زن، ماسال دوم عقد، یکی دوساعت خونه مادرشوهر بودیم، یکی دوساعت هم خونه مادر من

از الان بخوای خودتو درگیر این کنی ک کاری کنم چشمشون دراد و غیره بدون هیچ وقت آرامش نمیگیری و بدتر زندگیت متشنج میشه

بعدش هم اینکه درسته اولین یلدا رو میرن این دومین یلداس ممکنه خجالت بکشن بگن شاید خانواده تو نمیتونن تدارک شام ببینن یا مزاحم باشن

یکم منطق یکم فکر واقعا خوبه

یه بار اومدن کافیه شاید شما چندسال نامزد بمونید اون بنده خداها که هرسال نمیتونن بیان

واقعا یه کم درک کنید

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
سلام عزیزم اولین یلدایی برات چی آوردن؟ هدیه به داماد چی دادید؟میوه و شیرینی و تخمه و پفیلا برای پذیر ...

سلام

پذیرایی صفرتاصد با خودمون بود از شام و دسر و کیک و همه چیزززز

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
واگذارشون کن به تخم راستت

اوف حرص داره

کاش تمرکزت رو بذاری رو شادی و خوشی خودت و همسرت نه کشتن بقیه با استوری!!!

خیلیییییییییی سخته خوشیمون رو خراب میکنن

واسه اینکه حرص اونا رو دربیاری الکی این همه هزینه کنی که چی بشه؟

برو واسه خودت حتی شده یک گرم طلا بخر بشه آینده زندگیتون

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
وای شماها چقدر پرتوقعین. نباید انتظار داشته باشی اینغد توو این گرونی و تورم از خانواده همسرت. شما شا ...

نخیر بنده یکم دیگ خدا بخاد عروسیمه

بعدشم دارن و نمیارن دااااارن خواهر

نداشتن ک منم چیزی نمیگفتم

تازه من میگم هیچی نیارن منم ساده برگزار میکنم فقط بیان خب زشته نمیان والا