2777
2789
عنوان

زندگی قبل یا بعد بچه دار شدن 🤨🤨🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 29 پست
ببین الان که ما بچه هامون دنیا اومدن و شدن روح و قلبمون ، معلومه زندگی با بچه هامون انتخاب می کنیم ، ...

الهی بگردم عزیزم راست میگی دقیقا همینطوری میشه من دارم وارد سه ماهه سوم میشم حس میکنم از پسش برنمیام و دلم برا همه چی قبل بچه دار شدن تنگ میشه

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

نه عزیزم من بچه ندارم برای همین انتخابم همینه

چه جالب بچه نداری و انتخابت اینه چقدر مصمم 😍 بنظرم خیلی خوبه ادم یا ی چیزیو نخواد یا بخواد نمیدونم چطوری بگم منظورمو برسونم مثلا من خودم عاشق بچه هام خودخواسته باردار شدم ولی بعضی وقتا میترسم پشیمون میشم حس میکنم تصمیمم کامل و حساب شده نبوده

همین امشب ترسیدم از لحظات دو نفره ای ک دیگه بعد بچه دار شدن نیس اینکه الان بارون زد پاشدیم ی دوری تو بارون زدیم خب بچه ک بیاد قطعا هیچی انقدر راحت نیس و زندگی رسمی و سرد میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جالب بچه نداری و انتخابت اینه چقدر مصمم 😍 بنظرم خیلی خوبه ادم یا ی چیزیو نخواد یا بخواد نمیدونم ...

عزیزم مبارکه

من متوجه شدم منظورت چیه

دقیقا اینکه آدم خودش واقعی بخواد مهمه

چون مسئولیتش رو میپذیره

شما هم نگران نباش

لحظات زیبای سه نفره دارن میان

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

عزیزم مبارکهمن متوجه شدم منظورت چیهدقیقا اینکه آدم خودش واقعی بخواد مهمه چون مسئولیتش رو میپذیرهشما ...

مرسی گلم فداتشم 😍💓

اره گذر زمان خیلی چیزا رو درس میکنه من تا همین الانشم خیلی قوی شدم که تونستم بزرگترین ترسامو بگذرونم از وقتی باردار شدم قوی شدم هر هفته زیر سرم بودم منی ک از امپول فوبیا داشتم منی ک از بیمارستان متنفر بودم سر بیماری عزیزام میرفتم حالم بد میشد بستری بیمارستان شدم منی که رو بدنم حساس بودم الان با لذت به ترکای شکمم نگاه میکنم ...

اصلا بنظرم زنا خیلی قوی هستن ازاین مساله مطمعن نبودم تا وقتی دیدم ی زن چطوری ۱۰ ساعت تو زایشگاه زار میزد از درد ولی با کلی بخیه پامیشد بچشو شیر میداد ...

اصلا مگه داریم از زن قوی تر تو دنیا اخه 😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی گلم فداتشم 😍💓 اره گذر زمان خیلی چیزا رو درس میکنه من تا همین الانشم خیلی قوی شدم که تونستم بز ...

دقیقا اصل مادری از قبل بارداری شروع میشه

از تصمیم به مادری

اون روزی که لقمه قشنگ عشق رو میذارن توی بغلت به خوشی میاد انشالله

شاید این مطلب در ذهن شما اینطور هست برای دیگران مفهوم دیگری داشته باشه

منظورم این بود که میگن چون دلمون برا بچه هامون میسوزه و دوستشوشون داریم به دنیا شون نمیاریم خو این یعنی چی

نگفتم که هیچ بچه ای رو نمیشه مث بچه خودت دوست داشته باشی

منظورم این بود که میگن چون دلمون برا بچه هامون میسوزه و دوستشوشون داریم به دنیا شون نمیاریم خو این ی ...

عزیزم توضیح این مفهوم از کلمات خارج هست

امیدوارم متوجه شده باشید ❤️

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
الهی بگردم عزیزم راست میگی دقیقا همینطوری میشه من دارم وارد سه ماهه سوم میشم حس میکنم از پسش برنمیام ...

عزیزم ، ان شاء الله قدمش مبارک باشه ، صبر کن اتفاقا اولش خیلی خیلی سخته ، این حست دو سه برابر میشه ولی بعد یهو به حودت میایی میبینی دیگه بدون اش نمیتونی ❤️

خب پس تا وقتی بچه دار نشدی نمیتونی نظر بدی باید بچه دار شی تا بتونی درست انتخاب کنی

ولی نظر دادم و انتخابم رو گفتم

بعضی تجربه دکمه انصراف ندارن

چه جالب بچه نداری و انتخابت اینه چقدر مصمم 😍 بنظرم خیلی خوبه ادم یا ی چیزیو نخواد یا بخواد نمیدونم ...

زندگی اصلا سمی و سرد نمیشه. برعکس غیرسمی و گرم میشه. بستگی داره چطور زندگی رو مدیریت کنید

اون لحظات دو نفره بعد بچه دار شدن هم هست قرار نیس که بچه تمام زندگیتون رو ازتون بگیره. اما یه معنایی به دنیای آدم میده که چیز دیگه ای نمیتونه بده. به تبلیغات منفی مجازی اصلا توجه نکنین کارشون دلسرد کردن مردمه

من دیشب جایی بودم که دیدم به خانم بچه سه قلو داشت حدودا ۳ ساله

ای خدا میخواستم هر تاشونو بچلونم.