2777
2789
عنوان

حیاط خلوت برا توحش شوهر یا .....

554 بازدید | 13 پست

تو روخدا خانوما 

توسری خوردن ودم نزدن اسمش ابرو داری نیست حیاط خلوت درست کردن برا وحشی گری مردهاست

مردایی که دستشون هرز میره باید رسوا بشن کسی که کتک میزنه بی ابروست نه کسی که کتک میخوره 

چراهممون دوستداریم لالایی خوشبختی برا دیگران بخونیم وازدرون خودمون و خورد کنیم 

پزشکی قانونی .شکایت .گفتن ب بزرگترها و...

امروز قلبم از خوندن تاپیک کیا از ازدواجشون پشیمونن درد گرفت 

کاش همشون بیان بگن تاپیک وکامنت ها سرکاری بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما که مددکار اجتماعی نیستی

طرف باید خودش بخواد و یه قدمی برداره

وگرنه شما هزاری هم دل بسوزون اونا به تولید بچه و صفاسیتی مشغولن غرها رو میریزن اینجا :|

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
عزیزم شما که مددکار اجتماعی نیستی طرف باید خودش بخواد و یه قدمی برداره وگرنه شما هزاری هم دل بسوزو ...

اینطور نیست 

خیلی. ها تو سنین پایین یا خیلی بالا ازدواح کردن 

یه دیواری ب نام ابرو برا خودشون درست کردن ودارن واقعا تنها وتنها می سوزن 

گاهی نیاز ب یک تلنگر دارن یه حمایت روحی وعاطفی 

آره واقعا من دلم میسوزه

ببخشید اینو میگم هیچکسم قبولشون نکنه و ساپورت نشن برن خدمتکار خونه مردم شن خرجشونو بدن بخدا بهتره

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
اینطور نیست  خیلی. ها تو سنین پایین یا خیلی بالا ازدواح کردن  یه دیواری ب نام ابرو برا خ ...

شما همونجا ریپلای کن ببین چطور برخورد میکنن.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
صد در صد بهتره 

قبول نمیکنن که بهتره

حاضرن با هر شرایطی بسازن که بهشون برچسب مطلقه بودن نزنن

من نمیتونم قضاوت کنم اما مطلقه باشی بهتر از کیسه بوکس ویه آدم افسردست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
قبول نمیکنن که بهتره حاضرن با هر شرایطی بسازن که بهشون برچسب مطلقه بودن نزنن من نمیتونم قضاوت کنم ...

خدا 

شاهده یکی از اقوام همسرم با سه تا بچه از هم سرش بخاطر کتک و...جدا شد تک وتنها رفت ی شهر دیگه 

تو خونه مردم کار کرد 

پرستار سالمند شد بیست کیلو لاغر شد غذاشون جیره بندی شد 

و..

اما الان بیست سال میگذره بچه هاش همه کاره ای شدن 

وخودش داره خانمی میکنه و...

خدا  شاهده یکی از اقوام همسرم با سه تا بچه از هم سرش بخاطر کتک و...جدا شد تک وتنها رفت ی شهر د ...

کار عاقلانه ای کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40