2777
2789

کلی و مختصر میگم ماجرای برادر شوهرم ایناست :

پنج تا برادر با سن های متفاوت که اولی الان ۵۰ ساله و آخری ۳۷ساله هست همگی از بچگی باهم کار کردند اما بزرگترین برادر به خاطر سن بالا و هوش اقتصادی خوب و فرمانده بودن باعث رشد و پیشرفت کار شده. دو تا برادر بزرگتر در ادامه کار کردند و شغل آزاد انتخاب کردند و سه تای بقیه رو ترغیب کردند که برید دانشگاه درس بخونید برای خودتون کسی بشید . حالا همه ازدواج کردند و برادر بزرگتر به تحریک زنش دعوا به پا کرد که باید جدا بشیم و اموال منو بدید جلسه گذاشتند و برادر بزرگتر گاراژ و دو تا دفتر مرکز شهر و یک سیلوی بزرگ و ماشین سانتافه و پژو و خونه شو اینا رو نوشت که مال منه . الباقی مثلا یک پژو پارس دست دوم و مبلغ حدود ۴ تومن حساب و یک مقدار از مطالبات که مردم بهشون بدهکار هستند مال الباقی برادرها . حالا اون دوران دو برادر بزرگتر خونه داشتند الباقی همه مستاجر بودند . اما برادر بزرگتر بخاطر اختلافات مالی و بددهنی با برادر ته تغاری ، توی اون جلسه نوشت که هیچی به این برادر کوچک تعلق نمیگیره چون کارکرد مال من بوده و اینا . اما پول رهن منزل ته تغاری که ۵۰۰ میلیون تومن بود و ماشین پژو پارس صفر ته تغاری رو سند زد بنام این برادر کوچیکه و مغازه ی پدری رو در اختیار این نه تغاری گذاشت . ضمنا همون بزرگتره برای بقیه ی برادرها عروسی خوب و آبرومندانه گرفته برای خرید طلای خانمشون کمک کرده و ماشین عروس شون شده با سانتافه. حالا اگه دستی حساب کنید در واقع به این برادر کوچیکه هم بالای یکی دو میلیارد کمک کرده و پس نگرفته مخصوصا که دفتر وکالت خودشو در اختیار این کوچیکه قرار داده ۴ سال رایگان که بره کار کنه اونجا . و سهمی هم که به الباقی برادرها رسیده در واقع در حد دو سه میلیارد بوده بیشتر نبوده . زمان کرونا این داستان رخ داده . حالا کوچیکه ۴ ساله با بزرگه و با همه برادر ها قهره و زنش میگه حق بچه ی منو خوردید و فلان .شما بگید اینجا آیا حق الناس الان بر گردن ما هست یا نه. ما برادر وسطی هستیم که خودمونه ۸ سال مستاجر بودیم و من خودم شاغل بودم و ده سال درآمد داشتم و الان چیز آنچنان زیادی در مورد امور مالی نداریم عادی هستیم با یک پژو پارس و یک خونه ی کوچیک .اینم بگم خانم برادر کوچیکه رفته بالاشهر مستأجری و اصلا حاضر نمیشه مثل ما بیاد منطقه ی مرکز رو به پایین بشینه یا خونه بخره چندبار هم به این مناطق توهین کرده . من خیلی معذب هستم نمیدونم این وسط حق خوری شده یا نه ولی اینو میدونم که ما حق کسی را نخوردیم از نظر خودم تعادل برقراره . این وسط یکی از داداش ها گفت من سهم خودمو نمیخوام و بزرگه سهم اینو برداشت برای خودش . کوچیکه زنش ناراحته میگه این برادر اگه سهم خودشو نمیخواست باید میداد به ما و حالا ۴ ساله با همه مون شمشیز رو از رو بسته .

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

تازه از بیمارستان اومدم خونه واقعا سخته بخونم حالم خوب نیست

سرفرصت میخونم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین گلم این ک اون برادر سهمش نخواسته و داده ب برادر بزرگتر

خوب دوس داشته بده و اصلا ب کسی ربطی نداره

میتونست بذه ب کوچیکه و بازم ب کسی ربطی نداشت

و اینکه کسب و کار مال اولیه بوده و اون برادر همه رو زیر یال و پرش گرفته

بعد هم ب همه داده

و حتی کمک هم کرده

فک نمیکنم حق الناسی باشه

حق الناس رو عالم دینی باید تشخیص بده گمونمنظر ما مهم نیست

حالا میخوام پیش یه عالم هم برم نمیدونم باید پیش کی برم . خواستم نظر مردم رو بدونم چون هر دو طرف رو میگم که چقدر خوبی یا بدی کردند و کی چقدر برداشته فقط همسرم مخفی میکنه همه چی رو میگه به خانمها ارتباطی ندارد مخصوصا که من اون زمان مادرم شیمی درمانی میشد خودم تبریز بودم ولی اینا تهران هستند و اصلا در جریان جلسات و اینا نبودم .خواهر شوهرم برام مختصر تعریف کرد . هر وقت از همسرم میپرسم میگه نترس هوای برادر کوچیکه رو داریم . من معتقدم مرگ و قیامتی هم هست اون دنیایی هم هست دوست ندارم ذره ای بدهکار باشیم به کسی یا دین گردن مون باشه والا بخدا سطح زندگی هامون همه مثل همه فرق آنچنانی نداریم . ولی حرفهای این جاری کوچیکه خیلی ناراحتم میکنه مگه ما مال مردم خور هستیم اگه اینطور بودیم شوهرم و من ۲۶سال تا آخر دکترا درس نمیخوندیم خودمونو پیر کنیم بلکه کاره ای بشیم دستمون به دهنمون برسه.

ببین گلم این ک اون برادر سهمش نخواسته و داده ب برادر بزرگتر خوب دوس داشته بده و اصلا ب کسی ربطی ندار ...

بله بزرگه در حق همه ی اینا پدری کرده .من که عروس سومی هستم از تهران اومدند تبریز خواستگاری من کلی هزینه کردند طلا خریدند مراسم گرفتند همین برادر شوهر من پول رهن خونه ی همه ی برادرها از جمله ما رو داده کمک کرده واقعا . آدم باید کج بشینه راست حرف بزنه اما کوچیکه یه طوری حرف میزنه انگار مال پدرشو خوردیم . یه بار برگشت به من گفت پول من نبود وگرنه خون به پا میکردم من خیلی ناراحت شدم

تازه از بیمارستان اومدم خونه واقعا سخته بخونم حالم خوب نیستسرفرصت میخونم

حتما بخون نظرتو برام بگو ممنونم انشالله سلامت باشید

بله بزرگه در حق همه ی اینا پدری کرده .من که عروس سومی هستم از تهران اومدند تبریز خواستگاری من کلی هز ...

میدونی گلم چون گفتی این شراکت بخاطر گستاخی برادر کوچیک بهم خورده

پس مشخصه حسادت داره ومیخوام راه صد ساله رو یک شبه بره

شما ببین الان هیچ پدر یا مادری انقدر حمایت نمیکنه

و چقدر خوبه ک شما آنقدر قدرشناسی عزیژم

میدونی گلم چون گفتی این شراکت بخاطر گستاخی برادر کوچیک بهم خورده پس مشخصه حسادت داره ومیخوام راه صد ...

خواهش میکنم . آخه آدم باید کج بشینه راست حرف بزنه دیگه واقعا بزرگه در حق اینا پدری کرده بهرحال راه و چاه رو نشونشون داده نون شونو داده گفته برید دانشگاه تا ارشد و دکترا بخونید هزینه شونو داده براشون عروسی تالار خوب گرفته سه مدل شام داده حتی برای ما . آدم نباید نمک کور باشه

سرمایه اولیه مال کی بوده؟

از مغازه ی پدری شروع کردند کار سبزی فروشی و میوه فروشی و بعدش آهن فروشی همه باهم اما خب بزرگه ۲۰ ساله بود میرفت سر کار کوچیکه ۱۳ ساله بوده درس میخونده کارشون برابر که نبوده که . بزرگه زحمت زیاد کشیده

از مغازه ی پدری شروع کردند کار سبزی فروشی و میوه فروشی و بعدش آهن فروشی همه باهم اما خب بزرگه ۲۰ سال ...

ولی بنظرم باید یه خونه هم میخریدن برا کوچیکه مول جای، شما کاری به حرف زنش نداشته باشن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
ولی بنظرم باید یه خونه هم میخریدن برا کوچیکه مول جای، شما کاری به حرف زنش نداشته باشن

همه مون اون زمان مستاجر بودیم . بعد از جدا شدن همسرم با یکی از برادرها کار جدیدی شروع کردند و تونستیم به زحمت خونه بخریم جای کاملا معمولی شهر . ولی اون برادر کوچیکه به جای پایین راضی نیست زنش نمیاد مثل ما اینجور جاها بشینه برای همین وگرنه همسرم بهشون پیشنهاد داده بیایید براتون خونه بدیم بشینید قبول نکردند در حالیکه الان بالای یک میلیارد فقط پول رهن خونه شون رو دادند .

احساس میکنم بزرگه کارو راه انداخته و اینا رو برده پیش خودش تا زیر بالشون رو بگیره در اصل کار برای بزرگه بوده

ولی بازم شرایط کامل رو باید برای یه عالم بگین ازون بپرسید

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
احساس میکنم بزرگه کارو راه انداخته و اینا رو برده پیش خودش تا زیر بالشون رو بگیره در اصل کار برای بز ...

همینطوره ولی از وقتی اینام ۱۷ ساله شون شده همگی کار کردند از خیار فروشی و سبزی فروشی بگیر تا آهن فروشی و اینا . منظور از یک زمان به بعد همه کار کردند اما درآمد وارد صندوق مشترک میشده و معلوم نیست کی چقدر کار کرده