دوستان این موضوع ربط داره به تاپیک قبلیم سر همین اعصابم خیلی خورده اومدم تاپیک زدم که راهنمایی بخوام اومدن ساز مخالف زدن که عیب ندارع مگه چشه یه بار بحث زندگی مشترک و حق داره ببینه آخه با چه عقیده ای ؟باید حتما بخاطر بدنتون شما رو بخاد ؟به این دسته افراد چی میگن خدایی؟
برفرض الان پسره دیده دختره خیلی خوشگل و عالی بود بدنش چند سال بعد سن دختر بالا رفت زایمان کرد یه بیماری گرفت یه مشکلی پیش اومد که دختره دیگه بدنش به اون قشنگی نبود پسره میخواد طلاقش بده یا خیانت کنه؟
پسری که این قدر بدن و زیبایی دختر براش مهمه به درد زندگی نمیخوره
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
یه بار استاد دانش خانواده مون همچین حرفی زد گفت جلسه خواستگاری لباس نازک و بدن نما بپوشی اشکال شرعی نداره
منم شستم گذاشتمش کنار گفتم این کارا واسه زمانیه که دو طرف ۱۰۰ درصد اوکی شدن و جوابشون مثبته و فقط مونده ظاهر که اونم فقط با وجود صیغه محرمیت میشه همچین حرکتی زد
نه هر غریبه ای اومد خواستگاری لباس ..... بپوشی جولون بدی که آیا آقا میپسنده یا نه
البته طبق شنیده ها درشرع آمده کار که درخواستگاری به انجام شدن است دختر خانم یک لباس نازک یا تور مانند بپوشه وداماد یک لحظه آن هم نه به قصد لذت بلکه برای قوت قلب می تونه اندام خانم را نگاه کنه.
کلیت اندام همه که معلومه ولی مثلا کدوم دختری جرات داره به پسر بگه شلوارت رو بکش پایین اونجات کج یا کوتاه یا فلان نباشه که به مردا حق میدی همچین چیزی بخوان؟