2777
2789
عنوان

بابام هی شوخی های زشت می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 9964 بازدید | 147 پست
اونا گناه دارن دختر بیچاره گناه نداره؟خداییش زشته جلو بچشون حرف زشت بزننبزارن تو خلوت خودشون هر کار ...

🥲🥲🥲

در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره راست میگین واقعاا از حرفم خجالت کشیدم

آفرین کلا باید کر باشی و عکس العملی نشون ندی وگرنه رفتادشون باهات عوض میشه زندگی رو به کامت زهرمار میکنن

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

کجاش زشته؟ اونها که زن و شوهرت، کار خاصی هم که نکردن، آروم و بین خودشون صحبت کردن، شما هم که بچه نیس ...

بله واقعا درست میگین اشتباه کردم

در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم

اگه این کارا رو هم میکنن واقعا باید از دستشون راحت شی. خیلی زشته. تازه شما مجردی و خودت همسری هم ندا ...

اره ولی حق دارن یکم

هی دارم فکر میکنم خب کجا اباس عوض میکنین کجا درس میخونیکجا میخوابین کجاکجاکجا ما هم قدیم یه اتاق داش ...

بخدا خیلی خجالت میکشم میگم

تو هال میخوابیم

یه طبقه دیگه ام داریم ولی من میترسم از تنهایی مجبورم طبقه خودمون باشم

ایشون هم حق دارن ولی بچه که نیست با شرایط کنار میتونه بیاد بعد کدوم خلوت وقتی حریمی وجود نداره

اصلا به بچه بودن یا نبودن ربط ندارن

آدم ۵۰ سالشم که باشه چندشش میشه مادر پدر رعایت نکنن

والا من یه صدا تو اتاق مادر پدرم شنیدم که بیچاره ها کاری هم نمیکردن من اشتباه متوجه شده بودم اینقد حالم بد شد

خلوت هم خب وقتی دخترشون میره بیرون یا جایی خلوته دیگه

نه آخه بحث کج گرفتن نیست من اصلا فکرش رو نمیکردم و احتمالش رو نمیدادموای ولی روز بعدش اصلا یه حالی ب ...

بله منم اینطوری شدم 😅

اصلا چیزی نگو،گفتن نداره،بچه که نیستی ماشاالله،زن و شوهرن دیگه.باید درک کنی این چیزا رو

اره دیگه چیزی نمیگم

ناراحتم که اینجا گفتم