2777
2789
عنوان

متنفرم از اینکه خانواده خودم بیان خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهات احساس نزریکی و صمیمیت میکنن هر چند که قبول دارم حرفت رو و ادم بهش برمیخوره ولی اونا هم از روی دلسوزی میگن، حالا میتونی به مادرت بگی که بهشون بگه فلانی دوس نداره در مورد این چیزا براش نظر بدید

وای حرف دل منو گفتی .من مامانم میاد می گه خونتون بده عوض کن .به درث ودیوار وسایل گیر میده .یک مدته ب ...

خیلی کار خوبی میکنی

میتونم یه سوال بپرسم؟ حتما توی پذیرایی هم ازت توقع زیاد از حد دارن و بهترین رو ازت میخوان؟ اگه اینطور هست بگو لطفا

آریایی

یعنی به خاطر حسادت میگن برو مبل راحتی تو درست کن یا مثلاً فلان میزتو عوض کن؟ با اینکه میدونن من تازه ...

رک بگو مرسی از نظرت اما نمیخوام/ نمیتونم / دوست ندارم

که دیگه ادامه ندن بعد یه مدت شاید یادبگیرن نظرشون رو نمیخوای

خیلی کار خوبی میکنیمیتونم یه سوال بپرسم؟ حتما توی پذیرایی هم ازت توقع زیاد از حد دارن و بهترین رو از ...

اره کلا تجملاتیه مامانم خیلی .من بهترین رستورانهای شهرمون دعوتشون می کنم

من فکر میکردم خانواده خودم در جهان بینظیرن!

بابام با اینکه وضع مالیش عالیه چیزی به اسم جهیزیه برای من نخرید. خودم به سختی با قسط و کمک پدرشوهر و... وسایل ضروری رو خریده بودم بعد هربار میومد میگفت چرا میز شیش نفره گرفتی مهمونات کجا بشینن. چرا کمد دیواری نداری اتاقت شلختهاس. مادرم میگفت اگه برات ارزش قائل بودن یه آپارتمان نوساز میخریدن ویلایی بزرگ به چه درد میخوره

من الان به گزینه حسادت فکر میکنم به نظرم بیراهم نمیاد

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
قربون دهنت که با انصاف حرف میزنی. قابل توجه اونایی که میگن مادر شوهرم فضوله وفلانه دقت کردین؟

اونا آزارشون به یه مورچه هم نمیرسه.

همیشه فکر میکردم خانواده شوهر اذیتم کنن. ولی برعکس شد همه چی.

اصلااااا زبونشون نیش نداره اگه دل بشکنن از دلت درمیارن.

خدا وکیلی دلم میخواد همیشه اونا رو دعوت کنم یا خونشون برم ولی با خانواده خودم قطع ارتباط کامل/.

آریایی

نه خانواده من با همه دنیا فرق دارن برام تنها کسایی که دشمن اصلی منن همینان

واسه من دوست و دشمن نداره

کلا اگه کسی بخواد بیاد خونم ازش نفرت دارم 🤣🤣🤣

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

من فکر میکردم خانواده خودم در جهان بینظیرن!بابام با اینکه وضع مالیش عالیه چیزی به اسم جهیزیه برای من ...

نمیدونم چطوری بهت بگم که خانواده منم دقیقا همین کارو کردن

با اینکه از همه فامیل پولدارتر و به خیال خودشون باکلاس تر بودن، ولی هرکس اومد خونه من گفت مادر تو که چیزی بهت جهیزیه نداده...

هر وسیله لاکچری و گرونی هم که خریدم با پول خودم و همسرم خریدیم یه قرونش رو اینها ندادن..

نمیدونم پولداریشونو بپذیرم یا جهیزیه ندادن و یا فضولی و ایراد گرفتنشونو؟! اگه خیلی فکر میکنید حالیتونه خودتون بیاید بخرید برام.

بدم میاد ازشون به همه انگ خساست میزنن.

خونه خودشون فوقالعاده لوکس ولی به دخترشون تف مثقال جهیزیه به زور دادن و برای همونم تا هزارسال منت گذاشتن.

خجالت میکشم اینا خانواده منن.

یه آدمایی رو میشناسم کارگرن ولی یه جوری آبروی بچشون رو حفظ میکنن که بیا و ببین.

آریایی

یعنی به خاطر حسادت میگن برو مبل راحتی تو درست کن یا مثلاً فلان میزتو عوض کن؟ با اینکه میدونن من تازه ...

عاها فک کردم جوردیگه ایرادمیگیرن. نه این حسادت نیس. اگه چندبار جوابشونو بدی دیگه انفدر دخالت نمیکنن. منم خانواده م گیر داده بودن فرشامو عوض کنم بهشون گفتم من فرشامو دوس دارم هنوزم از مدنیفتاده چندبار گفتم دیگه تموم شد

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه