2777
2789
سالهای قبل خیلی گله میکردن مادرشوهرم کاری میکرد که با دعوام شده پاشیم بریم ولی امسال چون باردارم کار ...

امسال شاید به هوای اینکه بارداری و نمیتونی کار کنی میترسه زحمت ها بیافته به پای اون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اگه ناراحت شدید

نه بابا،ناراحت نشدم،میگم مردا حوصله این بحثای جاری بازی و اینا رو ندارن 😄شما که چیزی نگفتید

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خیلی ناراحت و بدهکارمدعا کن بمیرم

انشاالله حل میشه،این روزا خیلیا همین وضعیتشونه،دعا نمیکنم بمیری دعا میکنم مشکلاتت حل بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
نه بابا،ناراحت نشدم،میگم مردا حوصله این بحثای جاری بازی و اینا رو ندارن 😄شما که چیزی نگفتید

درکل توی تمام خانواده ها از این مشکلات هست و همه ما به نوعی با این مسئله درگیر هستیم ولی خب باید حفظ ظاهر کرد برای چنین مراسمی

کاربر آقا 
خیلی سخته اینجوری دقیقا ما هم عین شما هستیم بابای نکبتم زندگیمون رو به گوه کشید دعا کن کارم درست بشه ...

انشاالله کارت درست میشه گلم زندگی شاد و آرومی پیش رو داری.

پایان شب سیه سپید است

درکل توی تمام خانواده ها از این مشکلات هست و همه ما به نوعی با این مسئله درگیر هستیم ولی خب باید حفظ ...

نه عامو ولمون کن،هم نریم بهتره 😄کسی از قیافه اون یکی خوشش نمیاد،کوفتمون میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40