2777
2789
عنوان

غذا برای گربه ها ی بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ظلم به همون گربه هاست اگه یه هفته نتونی غذا بدی از گشنگی میمیرن اما دنبال غذا نمیرن

این درسته که وابسته میشن و بعداً برای تهیه غذا به مشکل میخورن

ولی گربه یا سگ بدبخت رو میبینی چند روزه هیچی نخورده شده پوست استخون

ذوقی چندان ندارد.. بی گربــــه زندگانی...♥️🐈

این درسته که وابسته میشن و بعداً برای تهیه غذا به مشکل میخورنولی گربه یا سگ بدبخت رو میبینی چند روزه ...

چرخه طبیعت بدون حضور ما هم میچرخه ضعیف هارو حذف میکنه مگه انسان لاغر و ضعیف وجود نداره؟

نمیده

وَكَأَيِّنْ مِنْ دَابَّةٍ لَا تَحْمِلُ رِزْقَهَا اللَّهُ يَرْزُقُهَا وَإِيَّاكُمْ وَهُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۰ چه بسیارند جنبندگانی که قدرت ندارند [به دست آوردن] روزی خود را بر عهده بگیرند، خداست که به آنان و شما روزی می دهد، و او شنوا و داناست.

ولشون.کن بیسوادند. تو کار خودتو بکن. یه چیزی از یه جا شنیدند. طوطی وار و بی فکر تکرارش می کنند.

چقدر هم گدا و تنگ نظرن. فکر می کنند غذا دادن به دوتا گربه هز روزی اونا کم می کنه. خدا نسلشون رو منقرض کنه