الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
اره😂😂😂 اصولا دهه هشتادیا این مدلی مینویسن یکی از دوستان پیام داد Slm eshqm khbi? Kls keé? جواب ...
😅😅😅
منم خواهرزاده م دهه هشتادیه . ینی پیاماشو تریلی هم نمیتونه بِکِشه 😅😅😅
هی میگم عسسسسسل این چه نوع نگارشیههه !!!!؟
آخرش مجبور شدم بنویسمش کلاس زبان راحت شم 😁
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
😅😅😅 منم خواهرزاده م دهه هشتادیه . ینی پیاماشو تریلی هم نمیتونه بِکِشه 😅😅😅 هی میگم عسسسسسل ای ...
😂😂 یه نوع شاخ بودنه براشون این نوع نوشتن...هرچی مبهم تر باکلاس تر خخخ
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
😂😂 یه نوع شاخ بودنه براشون این نوع نوشتن...هرچی مبهم تر باکلاس تر خخخ
😅😅😅😅
باکلاس تر 😂
(😙)
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤