2777
2789

اقا من خالم ماما هستش گفت روزانه ی موردایی میان پیشمون که حالمون از زن بودن و زندگی و مردا بهم میخوره

گفت ی روز شیفت بودیم این بحث برا سال ۹۵ به همه زندانیا نمیدونم بخاطر چی عفو خورده بخشیده شدن

گفت ساعت دو بعدظهر ی خانومه اومده بیمارستان با گریه من حاملم بچه مو سقطش کنید

شوهرم داره از زندان میاد

🌿🍂من عاشق کتاب خوندنم ی دختر پاییزی ام که بوی هل ودارچین با خاک نمخورده و بارون رو میده عاشق قدم زدن و موسیقی گوش دادنم اگه ساعتها کتاب بخونم متوجه گذر زمان نمیشم من تاریخ بیهقی رو ۴ بار خوندم فیه مافیه رو ۲ بار اگه هزارین بار این دوتارو بخونم بازم کمه باور کن🥹🥹 هرچه در این جهان میگذر به دست تقدیر است امروز برتخت مینشینی و فردا در خاک میخسبی هیچ پادشاهی با تاجش نپایید و هیچ درویشی با بینوایی جاودان نماند پس مرد ان است در کار خیش راستی گیرد و دل از فریب دنیا باز شودوقتی به این فکر میکنم اگه میشد باهم مهربون باشیم دنیا جای قشنگ تری بود قلبم اکلیلی میشه ( من به شدت مخالف کسایی ام باوجود متاهل بودن خیانت میکنن و دنبال توجیح خودشون هستن)جیغغغغ من دیگه کنکوری نیستم بوخودا🥺ایشالا ازادی همه کنکوریا 😜😜 عقل ما را تا درخانه میبرد، اما عشق ما را در خانه میبرد. هر که عاشق شد، در حقیقت زنده شد؛ چون عشق جان جان است.

خب

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدای من😐😐😐

دخترم ثمره عشمون تو وصلم میکنی به زندگی از اون لحظه ای که پاتو گذاشتی تو شکمم تا وقتی جون تو تنمه همیشه یه تکیه گاه داری اونم منمممم. تا همیشه عاشقتم.. منتظرم بیای هر روز با عشق تو از خواب پامیشم دنیام صورتی شده نمیدونی منو بابا با چه ذوقی داریم اتاقتو میچینیم واسه تک تک جزئیات اتاق خوشگلت با بابا کلی ایده پردازی میکنیم چون عاشقتیم🥺منو بابا بیصبرانه منتظر اومدنتیم. راستی از این هفته گوشات حسابی تیز میشه بابا همش باهات صحبت میکنه و من ذوق میکنم برات🥺دخترم همدمم دوست دارم. بخاطر وجود تو من هم امسال روز مادر، مادر شدم... مرسی که اومدی عشق کوچولوی من😍😍 تو تا ابد منو بابا رو داری که مثل کوه پشتتیم😘😘😘😘😘دختر نازم از این هفته دارم تکوناتو واضح حس میکنم من قربونت بشم مامانییی قربون قد و بالات بشم با اون وول خوردنت عسل من 😍😍😍(هفته ۱۸)

با شوهرت خجالت میکشی

پدر شوهر 😐😐🤮🤮🤮

دخترم ثمره عشمون تو وصلم میکنی به زندگی از اون لحظه ای که پاتو گذاشتی تو شکمم تا وقتی جون تو تنمه همیشه یه تکیه گاه داری اونم منمممم. تا همیشه عاشقتم.. منتظرم بیای هر روز با عشق تو از خواب پامیشم دنیام صورتی شده نمیدونی منو بابا با چه ذوقی داریم اتاقتو میچینیم واسه تک تک جزئیات اتاق خوشگلت با بابا کلی ایده پردازی میکنیم چون عاشقتیم🥺منو بابا بیصبرانه منتظر اومدنتیم. راستی از این هفته گوشات حسابی تیز میشه بابا همش باهات صحبت میکنه و من ذوق میکنم برات🥺دخترم همدمم دوست دارم. بخاطر وجود تو من هم امسال روز مادر، مادر شدم... مرسی که اومدی عشق کوچولوی من😍😍 تو تا ابد منو بابا رو داری که مثل کوه پشتتیم😘😘😘😘😘دختر نازم از این هفته دارم تکوناتو واضح حس میکنم من قربونت بشم مامانییی قربون قد و بالات بشم با اون وول خوردنت عسل من 😍😍😍(هفته ۱۸)

بعد

🌿🍂من عاشق کتاب خوندنم ی دختر پاییزی ام که بوی هل ودارچین با خاک نمخورده و بارون رو میده عاشق قدم زدن و موسیقی گوش دادنم اگه ساعتها کتاب بخونم متوجه گذر زمان نمیشم من تاریخ بیهقی رو ۴ بار خوندم فیه مافیه رو ۲ بار اگه هزارین بار این دوتارو بخونم بازم کمه باور کن🥹🥹 هرچه در این جهان میگذر به دست تقدیر است امروز برتخت مینشینی و فردا در خاک میخسبی هیچ پادشاهی با تاجش نپایید و هیچ درویشی با بینوایی جاودان نماند پس مرد ان است در کار خیش راستی گیرد و دل از فریب دنیا باز شودوقتی به این فکر میکنم اگه میشد باهم مهربون باشیم دنیا جای قشنگ تری بود قلبم اکلیلی میشه ( من به شدت مخالف کسایی ام باوجود متاهل بودن خیانت میکنن و دنبال توجیح خودشون هستن)جیغغغغ من دیگه کنکوری نیستم بوخودا🥺ایشالا ازادی همه کنکوریا 😜😜 عقل ما را تا درخانه میبرد، اما عشق ما را در خانه میبرد. هر که عاشق شد، در حقیقت زنده شد؛ چون عشق جان جان است.

معمولا همچین زنایی واقعا از نظرعقلی سالم نیستن و هرکسی میتونه ازشون سواستفاده کنه

فکر کن اومده واسه خالت تعریفم کرده ک بچه از کیه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

حالا بحث پدر شوهر و عروس اومد

همه جواب بدن پوشش باید چجوری باشه پیش پدرشوهر؟؟؟

بعد پدرشوهرم که اصرار داره عروس پیشش لباس راحتی بپوشه

وقتی تیشرت شلوار میپوشه خوشش میاد مهربون میشه با عروس

وقتی که مانتو شال میپوشه اخم میکنه مشخصه بدش اومده

حالا چون محرمه این انتظار داره یا مورد دیگه چشم چرونی اینا؟

گفت اینجوری بوده ماجرا من عاشق پدرشوهرم شدم باهاش اومدیم پاپوش واسه شوهرم درس کردیم نمیدونم چقد شیشه گذاشتیم تو جیب شوهرم ک حبس ابد بخوره منم گزارش دادم بیان بگیرنش