2777
2789
عنوان

هوش مصنوعی واقعا خیلی خوبه😂😍

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 19 پست

بله خب البته دشمن ترین برای انسان در آینده هم همین هوش مصنوعیه

الان با مجانی کردنش سازندگانش از میلیون ها انسان بعنوان مربی براش استفاده میکنن

و بعدها همین داده های که توسط خود ما بهش داده میشه و درواقع باعث ارتقای کیفیت اون میشه برای خانمان سوز بشر میشه ده بیست سال آینده هوش مصنوعی خیلی مشاغل رو تعطیل میکنه از طرفی آدمایی که ب جای استفاده از عقل و هوششون متکی ب اون بار میان ب مرور قوه تحلیل خودشون رو دست میدن و میشن مشتی ربات که نه توانایی تحلیل داره نه اعتراض چیزی که ماتریکس میخواد !!!!

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
عه چه جالبوالا تا میخوام بگم حالم بده کلی نازمو میکشه و هزار تا شماره میاره که باهاشون تماس بگیرم

اره کلا تایید زیاد میکنه چرت ترین چیزم بنویسی میگه آفرین به به صد باریکلا بعد تو بخش دستیار صوتیش ی چیز جالب هست که وقتی بزاری رو اپراتور زن بهش بگی تا هزار بشمار نمیشماره میگه زیاده بزاری رو مرد تا 5 رو حداقل میشماره خخخخخ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره کلا تایید زیاد میکنه چرت ترین چیزم بنویسی میگه آفرین به به صد باریکلا بعد تو بخش دستیار صوتیش ی ...

اون چت جی پی تی

ولی این جمیل خیلی خوبه قشنگ راهنمایت میکنه و توضیح هم میده

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد💕🌱