بدمزه نیست من عاشق مزه قهوه ام ، میتونی کمی شکر بریزی برای بیدار موندن باید کافیین دار باشه قهوه ات ...
من میخام قهوه آماده داشته باشم که دنگ و فنگ نداشته باشه بریزم تو آب جوش تموم چون موقعی ک از مدرسه میام خیلی خوابم میگیره و اینکه خودم تپش قلبم رو دارم نمیخام بدتر تمرکزمو از دست بره نتونم درس بخونم بنظرت چی بگیرم
😂😂😂اوکیع ولی تپش قلب میاره؟من در حدی میخابم خواب شبمو انجام بدم هفت ساعتو فقط از مدرسه که میام خو ...
ببین من با علی کافه خرداد هر روز تا صبح بیدار بودم واسه من که مشکلی پیش نیومده ولی دوستم فکر کنم دوتا خورده بود حالش بد شده بود اگه زیاد نمیخوای بیدار بمونی قهوه دیگه بخور فرانسوی خوبه
بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید. زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن
صبح که نه یا ظهر که از مدرسه بیام یا احتمالا همون شب ساعاتای هشت نه که خوابم بپره تا دوازده بتونم بی ...
آها پس همینا که گفتم خوبه
اگر دستگاه نداری و از بیرون هم نمیتونی بخری ، میتونی قهوه ترک بگیری (بسته ای بگیر که روش نوشته باشه درصد روبوستا رو بدونی کم کافیین نباشه) تو جزوه کوچیک رو گاز درست کنی
نه بابا اینجوری که فایده نداره قهوه دم نمیشه البته بگم برا من ضرر هاش هم زیاد بودا. اون سال آخر دبیر ...
نه ببین بخدا مدرسه میرم تا پنج غروب میخوابم بعد تا یک شب درس میخونم بااستراحتای لاش تازه باخشتکی باز خوابم میگیره که بخوابم ساعت پنج پامیشم که باید برم مدرسه دارم گند میزنم حتما باید قهوه بخورم