2777
2789
عنوان

نصف کاربرای اینجا عقده دارن

75 بازدید | 13 پست

مثلا میرن تاپیکای قبلی رو میبینن میکوبن تو سرت

سرکوفت میزنن جوری که انگار دشمن همدیگن

تاپیک میزنی تا درد و دل کنی کلی انرژی منفی میدن

چتونه؟؟؟ این همه عقده از کجا میاد؟؟

نصفشون هم که کم سن و سال

دقیقااااااا

ولی موافق نیستم باهات گفتی کم سن سال طرف نزدیک ۴۰ سالشه نفهمیده موضوع رو ب من میگه عقده ای😑

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخ گفتی

من با کاربری قبلیم کلی درد دل کرده بودم

ی جا گفته بودم ک صاحب خونه مون خیلی بی رحمه ۳۰ تومن گفته باید اجاره بدید

خلاصه تو ی تایپکی با ی عقده ای دعوام شد ک اونم بخدا مقصر خودش بود شیش میزد

بعد گفت حقته آدمایی مثل تو رو باید خدا اینجوری کنه ک لیاقت ی خونه رو هم نداشته باشه

یا باز درموردم تایپک زده بود ک این زنها(شات گرفته بود از کاربریم) که حقشه شوهرش باهاش بد تا کنه

واقعا اینجا خیلیا چندش ترین ادمن ک تایپک های قبلی تو میزنن تو سرت

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

آخ گفتیمن با کاربری قبلیم کلی درد دل کرده بودمی جا گفته بودم ک صاحب خونه مون خیلی بی رحمه ۳۰ تومن گف ...

بیین من واقعا نمیدونم این همه عقده از کجا میاد انگار جایزه میدن اگه طرفو بکوبن

هرچی کمبود و عقده دارن میان اینجا خالی میکنن

منم درمورد زندگیم تاپیک میزنم میبینم طرف زده تو سرم

یا اول تاپیک نوشتم انرژی منفی ندید یا فلان چیزو نگید

میبینم همه انرژی منفی میدن

خیلی چرت شده این سایت

والا تو این اوضاع جامعه کاش یکم باهم مهربون باشیم

والا من اصلا نتونستم حذف کنم چطور حذف میکنی

لینک تاپیکتو روزهای زوج ساعت 10ونیم تا 12 بفرس به خصوصی نی نی یار

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ممنونم عزیزم چند تا لینک میشه فرستاد ؟

وای الان دیدم 700 تا تاپیک داری گلم😂

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

آخ گفتیمن با کاربری قبلیم کلی درد دل کرده بودمی جا گفته بودم ک صاحب خونه مون خیلی بی رحمه ۳۰ تومن گف ...

یه بار منم با یکی دعوام شد گفت دوست پسرم هرچی باشه دزد نیست مثل شوهر تو😱عنوان رو خونده بود زحمت نداده بود بقیشو بخونه 🤣

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔