2777
2789

شوهر من چند سالی،هست خیانت می،کنه و نن نتونستم مچشو بگیرم و مدرکی داشته باشم به ظاهر خانواده دوست هست ولی این اواخر رابطه عاطفی مون خیلی،بد بود و کلا دیگه خونه نمی یومد فقط،اخر شبا بیشتر وقتشو بیرون و سرکار و خونه مادرش،بود انگار عذاب وجدان داشت پیش،من باشه

روز مادر شد مادربزرگم همه رو جمع کرد ما رو هم دعوت کرد بهش گفتم بریم اونجا همه دعوتیم ! یهو دعوا کرد و قاطی کرد و وسایلشو جمع کرد و رفت الان ۴ شبه خونه نیومده جواب تلفن هیچ کس هم نمی ده خانوادشم شک کردن !!!!

من تو همین شک ها گفتم بهتره به داداشش بگم که من دو ساله درگیرم 😭😭😭

خب

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برادرشوهرمم اولش گفت

برادر من هر چی باشه خائن نیست

بعد که هی گفتم گفت

چرا زودتر نگفتی

گفتم واسه اینکه خودم محکوم می شم و اینکه

همه زندگی ام نابود شده دیگه

چطوری بگم

چطوری جدا شم با بچه

اونا قبول نمی کردن چند بار خواستم به مادرش،بگم زیر بار نمی رفت اصلا

ای بابا .. ب نظرم جدی اقدام کن ولی بهتره مدرک داشته باشی

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍