2777
2789
عنوان

مادر شوهرم دعا داده به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5636 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احساس نکن عزیزم باید مطمعن بشی و این حرف رو بزنی اینجور میشه تهمت . قاطع بگو نمیام .می تونه که به زو ...

من اصن اعتقادی به این چیزا نداشتم ۵ ماهه ازدواج کردم خونواده شوهرم زیاد اهل رفت و آمد نیسن خود مادرشوهرمم یه بارم بهم زنگ نزده حال مو بپرسه با اینکه باردارم از اول عروسیم جاریم درد دلاشو پیشم گفت اتفاقا گفته بود ک مادرشوهرمپن اهل دعاس پریشب ک شام رفته بودیم یکم دیر شد شام رو کشیده بودن من حواسم نبوده جای شوهرم نشستم بعد مادرشوهرم گفت ک بشقاب شوهرمه چون ران مرغ دوست داره واسش ران گذاشتم خلاصه همونجا نشستم ولی ظرفامونو عوض کرد میتونست فقط گوشت هارو عوض کنه این اصرارش منو ترسوند بعدشم از اون شب شوهرم مصمم شده ک بریم اونجا زندگی کنیم چون مامانش گفته ک اجاره نده بیا همینجا 

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop

شوهرم با برادر شوهرم روستا نونوایی شون کار میکردن قبل ازدواجمون خواسن اجاره بدن شوهرم از اون موقع بیکاره ولی بی پول نیسیم کشاورزی هم میکنه و زمین داره الان ک نانوایی اجاره ش تموم ضده مادرشوهرم گفته ک بیا همینجا کارت رو ادامه بده و پیش ما زندگی کن جالب اینجاس ک شوهرم خودش همیشه ازشون ناراحت بود حالا اصرار داره ک مامانم نگران مونه و فلان

با اینکه بابا و داداشام هر شغل دیگه ای رو پیشنهاد دادن قبول نکرد نمیزاره حمایت کنن ک همینجا زندگی کنیم و نریم روستا

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop

به نظرتون حرفای جاریم رو باور کنم یا مادرشوهر؟ 

نه پیش مادر شوهرت قبول نکن بری شوهر منم همین جوریه ولی کلا همه مردا حرف مامانشونو گوش میدن البته جز داداش من که فقط حرف زنشو گوش میده 

آدم ها به آرزوهایشان نمی رسند بلکه به اهدافشان میرسند...

یه اشتباهی ک کردم چن وقت پیش ک شوهرم این پیشنهاد رو داد قبول کدردم نمیدونم چرا هر چی میگه نمیتونم نه بگم نمیتونم ناراحتی شو ببینم ولی چرا اون توجه نمیکنه به حالم 

حالا چجوری حرف مو پس بگیرم

من اصن اعتقادی به این چیزا نداشتم ۵ ماهه ازدواج کردم خونواده شوهرم زیاد اهل رفت و آمد نیسن خود مادرش ...

عزیزم منظوری نداشتم ناراحت نشده باشی . با این تفاسیر حتما مقاومت کن .دست خدا بالاتر از همه دست هاست .

راستی قولنامه مون تاریخش تا برج ۸ ایناس الان بخواییم فسخ کنیم قبول نمیکنن درسته؟ 

راستی قولنامه مون تاریخش تا برج ۸ ایناس الان بخواییم فسخ کنیم قبول نمیکنن درسته؟ 

امروز شوهرم خواست از بنگاه بپرسه بسته بود صاحب خونه مونم رفته خارج کشور چن ماهی نیسن کپی اجاره نامه دستمونه نوشته بود ک یه ماه قبلش باید به صاحبخونه اطلاع بدی و اجاره ماه بعد رو پرداخت کنی واس فسخ اما داداشم زنگ زد بنکاه پرسید گفتن تا تاریخش تموم نشه نمیشه فسخ کرد ولی شوهرم پیگیره میخواد به خود صاحبخونه بگه به نظرتون قبول میکنن؟