2777
2789
عزیزم لطفا انقد توهم نزنیناستاد دانشگاه تاپ هیچ کاری با دانشجوها ندارهمگر آدم رانتی و کثیفی باشه که ...

وای چقدربه خط آخرت خندیدم واقعا شایدتودانشگاه دولتی نباشه اما توازادو پیام نورخیلی هیزوهول هست والا

واقعا؟بعدبابت اینکه رایگان براشون کارکنیم بهمون چیزهایی هم یادمیدن وممکنه مارو برای جایی معرفی کنند؟

یاد که نه ؛ چیزی یاد نمیدن.

معرفی هم باز تقریبا بعیده و به یه سری عواملی غیر از اینکه درست خوب باشه بستگی داره. ولی بحث روابط کثیف هم نیس اصلا. هر کی بهت اینو گفته ذهن منحرفی داره و با فضا بیگانس یا احتمالا توی جاهای خیلی خیلی دره پیت رفت و آمد داره نه تو شهرای بزرگ و حتی دانشگاهای خوبِ شهرستانا.

ولی به واسطه کار رایگان، میتونی یه بار تجربه کنی و رزومه بشه برات. که من اصلا اصلا پیشنهاد نمیکنم بهت. چون همین تایمو اگه بیرون از دانشگاه بذاری هم میتونی پول بگیری هم رزومه ات قویتر میشه. کار کردن برای استاد فقط یه فریبه و تنها کسی که نفع میبره استاده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه استادبی ادبی اصلاخوشم نیومد درسته موقعیت مقامیش خوبه اماادب نداره بدردنمیخوره من اگه جات بودم مثل ...

همینن دیگه

حرفی ندارن باهات بزنن

تازه من خودم تدریسیار چن تا استاد بودم تو دوره ارشد

همشون همین مدلی ان

منظورم اینه به زور باهات حرف میزنن چه برسه بخوان لاس بزنن و هیزی کنن و...

اصلا خیلی دور از ذهنه که کسی فک کنه تو دانشگاه تاپ دولتی استاد میاد با دانشجوهای دختر لاس بزنه

چون عموما ظاهر دخترا ساده اس خیلی و بچگونه ان

یعنی جذابیتی که ندارن هیچ،استادا هم دنبالش نیستن

نترس

اکثرا اگه چیزی هم میگن از توهمات ناشی از رمان خوندنه😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

عزیزم لطفا انقد توهم نزنیناستاد دانشگاه تاپ هیچ کاری با دانشجوها ندارهمگر آدم رانتی و کثیفی باشه که ...

حالت خوب نیستا؟ اصلا پیامای منو نخوندی داری چرت و پرت میگی. دو تا پیام بخون بعد چرت و پرت بگو.

شایدم اشتباه ریپ زدی. من که نفهمیدم چی گفتی

همینن دیگهحرفی ندارن باهات بزننتازه من خودم تدریسیار چن تا استاد بودم تو دوره ارشدهمشون همین مدلی ان ...

خب همه دختراکه ظاهرمعمولی وبچگونه ندارن بعضیاخیلی خوشکل ولوندن اوناچی بااوناهم کاری ندارن ؟اون قسمت رمان روخوب اومدی 🤣🤣🤣

حوصله داریا

من سه ساله دانشجوام با اینکه هر ترم با همون استادام ولی حوصله ی هیچکدومشونو ندارم حتی شده بعضیا خودشون سر بحثو باز کنن باهام توی خوابگاه من فرار میکنم ازشون

مخصوصا بفهمم اسممو یاد گرفتن خیلی عصبی میشم

وای چقدربه خط آخرت خندیدم واقعا شایدتودانشگاه دولتی نباشه اما توازادو پیام نورخیلی هیزوهول هست والا

نمیدونم محیط اونا چطوریه

ولی دولتی خوب اون مدلی نیس

بابا من تو دانشگاه خودم یه پسر خوابگاهی از یه دانشگاه دیگه مزاحمم شد،رییس حراست کل وسط تعطیلات بهم زنگ زد واسه تشکیل پرونده و تو کمتر از ۱۲ ساعت تعلیق یارو تو دانشگاه مقصد تو جریان بود

با یه تلفن

حالا یه درصد فک کن تو اینجور محیطا استاد با دانشجو تو اتاقش رابطه بزنه مثلا

حراست دانشگاه دولتی از ریاستش قوی تره

اصلا از این خبرا نیس

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

حالت خوب نیستا؟ اصلا پیامای منو نخوندی داری چرت و پرت میگی. دو تا پیام بخون بعد چرت و پرت بگو.شایدم ...

تو ریپ زدی اراجیف بافتی

من کاریت نداشتم

چی کار به پیامای تو دارم که بخوام چرت و پرتاتو بخونم

فقط با اسی حرف زدم از اول

خب همه دختراکه ظاهرمعمولی وبچگونه ندارن بعضیاخیلی خوشکل ولوندن اوناچی بااوناهم کاری ندارن ؟اون قسمت ...

نه بابا

منظورم این بود چیز آسی تو دانشگاه نیس که استادا بخوان براش له له بزنن

مگه تنشون میخاره

یارو تا دکتری گرفته استاد شده انقد پدرش دراومده که میل جنسی نداره دیگه قطعا

بعدم کلا کاریت ندارن

فقط در حدی که دفاع کنی و مقاله بدی

مقاله دوس دارن

واسشونم بخوای کار کنی بستگی داره یارو شرایطش چی باشه

من سه تا پروژه رو کار کردم راضی بودم،استادمم پولمو داد

اما نمیدونم همشون پول میدن یا نه

تو ریپ زدی اراجیف بافتیمن کاریت نداشتمچی کار به پیامای تو دارم که بخوام چرت و پرتاتو بخونمفقط با اسی ...

چقد بی تربیتی.

تو گفتی جوجه دانشجو. و این کلمه ات درباره دانشجوها تحقیر آمیز بود. من فقط همین یه کلمه رو جواب دادم و با بقیه پیامت کاری نداشتم. ولی تو جوابت بی ربط بود به پیام من.

الانم دوباره بی تربیتی کردی.

برو به سلامت.

چقد بی تربیتی.تو گفتی جوجه دانشجو. و این کلمه ات درباره دانشجوها تحقیر آمیز بود. من فقط همین یه کلمه ...

خودتو میندازی وسط حرفی که بهت مربوط نیس توقع تربیت داری؟

جوجه دانشجو هم چیز تحقیرآمیزی نداره

مگر خودت از این قماش ترمکایی باشی که واسه همین توهمات رابطه با استاد میرن دانشگاه که بهت بربخوره