2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا حس بدبختی نکنیه چی هم درباره طلا بهت بگمطلا حدود ۱.۷ برابر رشد کرده این یه سالینی بالاترین ح ...

عزیزم طلا جهانیه قابل مقایسه با بورس نیس، بعدشم طلا ک رشد نمیکنه این پول مائه ک ارزشش داره کم میشه ولی خب وقتی تبدیل ب دلار یا طلا کنی زیاد عقب نمیمونی ولی این خونه یا پولی ک تو بانک میذاریم افتضاح تو سرش میخوره دوماه دیگه هیچی نمیتونیم بخریم😭😭😭

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
مردم ایران فکر میکنن فقط طلا بالا میره بقیه چیزا سر جای خودش وای میسه😂

بله الان فقط طلا و دلاره ک داره بالا میرع و افسار پاره کرده

همه چی ک داره گرون میشه من منظورم پولیه ک واسه سرمایه گذاری میذاریم توبانک مثلا میگم دو روز دیگه هیچ کار باهاش نمیشه کرد باید یا تبدیل ب طلا کنی یا دلار

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
عزیزم طلا جهانیه قابل مقایسه با بورس نیس، بعدشم طلا ک رشد نمیکنه این پول مائه ک ارزشش داره کم میشه و ...

عزیزم طلا داره رشد میکنه و رشدشم جهانیه. نمیدونم چرا میگی رشد نمیکنه. خب معلومه پولو نباید توی بانک نگه داشت حتی اگه طلا رشد نمیکرد. اینکه نباید پول رو توی بانک نگه داری یه بحث دیگس. مگه پول داری که میگی نباید تو بانک نگه داشت؟ بحث اینه که ما پولی نداریم که تو بانک نگه داریم که بخواد بی ارزش بشه. اگه داشتیم که سرمایه گذاری میگردیم. :)

بورس هم متاثره از قیمت دلار و شرایط جهانی.

عزیزم طلا داره رشد میکنه و رشدشم جهانیه. نمیدونم چرا میگی رشد نمیکنه. خب معلومه پولو نباید توی بانک ...

ببین مثلا کسی ک تو آمریکاس رشد طلا اینقد براش ملموس نیس ما چون پولمون تو سرش میخوره داریم اینقد عقب میوفتیم..

پول ک نداریم منظورم اینه این خونه امو بفروشم طلا بگیرم ک لاقل یه کم با رشد قیمتا بتونم خودمو وفق بدم و خودمو به خط فقر لاقل برسونم😔😔😔😔

ببین مثلا کسی ک تو آمریکاس رشد طلا اینقد براش ملموس نیس ما چون پولمون تو سرش میخوره داریم اینقد عقب ...

چرا عزیزم الان مردم کل دنیا از رشد طلا متاثر میشن. بیشترین دلیل رشد طلا هم اینه که دلار داره ارزش خودشو از دست میده در سطح جهانی ینی داره از پول اول دنیا ، نزول میکنه و دولت ها رفتن به این سمت که طلا بخرن و ذخیره کنن. و این روی اقتصاد همه جا اثر داره ولی موقته.

اگه خونه داری تو این بلبشو، پس تو خط فقر نیستی عزیزم. و حرص خوردن نداره. کلا حرص زدن وقتی خونه داری ، حرص زدن واسه مال بیشتر ممکنه همین چیزی که داری هم ازت بگیره. اگه پول اضافی داری به خرید طلا فکر کن ولی دیگه فروختن خونه و ماشین و خریدنِ طلا از نظر من یه جور کم عقلیه .

ولی باز خودت میدونی.

من میگم فکرشو نکن و بیخیال و شاد باش.

خونه هم داری از خیلیا وضعت بهتره.

ینی میخوای خودتو آواره کنی و طلا بخری که چی بشه؟ خونه ی زیر پاتو بفروشی طلا بخری ؟

عزیزم مطمین باش از بدبختی سکته نمیکنی ولی از توهم خیلی از آدما سکته کردن و مردنایشالا شما همیشه سالم ...

چجدری بی یخال بشم و توهم نزنم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چجدری بی یخال بشم و توهم نزنم

خودتو با هیشکی مقایسه نکن

و زندگی رو تجربه کن نه تحلیل ِ ذهنی.

فکر کردن به گذشته و آینده و مقایسه کردن و نگرانی برای آینده ، اینا همه از تحلیل های ذهنی میاد. به جای تحلیل کردن، از چیزای کوچیک و ساده لذت ببر. از معاشرت های سالم، از مطالعه، از ورزش، از زندگی سالم، و با مدیریتِ چیزایی که وارد مغزت میشه، و تلاش.

سعی کن درونت رو زیبا کنی. یکی از نشانه های درونِ زیبا، اینه که چیزای کوچیک خوشحالش میکنه و میتونه از چیزای کوچولو هم لذت ببره. مثه قدم زدن تو پارک یا چاییِ عصرونه با خونواده.

خودتو با هیشکی مقایسه نکنو زندگی رو تجربه کن نه تحلیل ِ ذهنی.فکر کردن به گذشته و آینده و مقایسه کردن ...

عزیز همه چی داره ساعت میزنه جطوری بیخسال باشم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چرا عزیزم الان مردم کل دنیا از رشد طلا متاثر میشن. بیشترین دلیل رشد طلا هم اینه که دلار داره ارزش خو ...

راستش عزیزم یه واحد آپارتمان ۵۰ متری ۳۰ ساله داغون تو پایین شهر دارم که چند ساله قسمتش تکون نخورده و کرایه چندانی هم نمیده، خودمم مستاجرم،، گفتم بفرشم بلکه یه کم رشد کنه،، البته فروشم نمیره اینقد داغونه

آره البته بازم خدارو هزار مرتبه شکر..

من حرصی ک میخورم فقط آینده بچمه خودم ک هیچی نمیخوام