2777
2789

از ۶ صبح میره سرکار تا عصر ۶ میاد و میخوابه تا صبح ساعت ۷ خاموشی میزنه و اینم حق اعتراض و بیرون رفتن نداره

یاد یه نفر از اقوام خیلی نزدیکمون افتادم که دقیقا شوهرش این تایم میره سرکار ساعت کاریش همونه ۶ونیم ۷ میرسه خونه یه غذایی میخوره میرن بیرون دور دور اینور اونور خونه پدرومادرش و همشم در حال خوش گذرونین شوهرشو یجوری تو مشتش گرفته که هر چی بگه همونه

حالا فک نکنید مرده خیلی نرمه نه اتفاقا خیلیم غیر قابل تحمله اخلاقش هر چی بگی زود قهر میکنه ولی زنش بلده اونو

و واقعا غبطه میخورم به زرنگی بعضی زنا کاش یکی بود اینارو به زنای ساده یاد میداد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیادم ربطی به زرنگی نداره مرد زن و نگه میداره بیشعور باشه تا آخر بیشعور نهایت خودت و بکشی بیشعوری از ...

آخه این مردی که من میبینم زنش نگهش داشته وعلا با یه من عسل نمیشه تحملش کرد و خودشم اون مدلی نیس که بخواد زنشو راضی نگه داره

تو گوگل بگرد تاپیکای قدیمی که سیاست زنونه یاد میدادن میاد بالا اونا خیلی خوب و مفید بودن

تاپیکای دختر گرانبها رو هم بخون اونم همچین تجربه ای داره

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اصلا ربطی به مشت گرفتن نداره! به ذات و مدل هر فرد برمیگرده. شوهر من از اول منعطف بود. بدون اینکه بهش چیزی بگم یا رفتار خاصی کنم. اصلا هم سیاست و اینا ندارم.

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
آخه این مردی که من میبینم زنش نگهش داشته وعلا با یه من عسل نمیشه تحملش کرد و خودشم اون مدلی نیس که ب ...

اتفاقا مردایی که از بیرون برج زهرمارن مثل موم میمونن

تو خونه خیلییییی خوش اخلاق و مهربونن و همچنین بالعکس

همه چیز از درون تو آغاز میشود

حرفت درسته ولی توان بدنی آدم ها با هم فرق میکنه یکی انرژی بیشتری داره یکی کمتر من خوابم خراب بشه مری ...

این خانومی که میگم اتفاقا تایم استراحتش کمه همش درحال بشور بساب و حموم رفتنه حتی بیحال و خسته هم باشه گاهی یجوری مثل بچه هاست رفتارش ولی خودشو تو خستگی له نمیکنه خوبم ناز میکنه و بلده

این خانومی که میگم اتفاقا تایم استراحتش کمه همش درحال بشور بساب و حموم رفتنه حتی بیحال و خسته هم باش ...

آقایون رو گفتم

شاید توان بدنی اون آقای اولی کمه

شاید مثل من میگرن داره

اتفاقا مردایی که از بیرون برج زهرمارن مثل موم میمونن تو خونه خیلییییی خوش اخلاق و مهربونن و همچنین ب ...

واقعا؟ یه موردشو برات مثال بزنم این خانومه یه بار برام تعریف کرد شوهرش رفته بود شب تو اتاق بخوابه اینم تو پذیرایی بچشو میخوابونده سرپا یهو برمیگرده شوهرشو پشت سرش میبینه میترسه مرده قهره میکنه که تو نمیدونی منم تو خونه ام

واقعا؟ یه موردشو برات مثال بزنم این خانومه یه بار برام تعریف کرد شوهرش رفته بود شب تو اتاق بخوابه ای ...

ببین چقدر حساسه و لطیفه

دقیقا حرف من اثبات شد

خیلی از مردا رو دیدم بیرون امامن خونه برا همسر شمر و بالعکس

همه چیز از درون تو آغاز میشود